۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۱
کد خبر: ۲۰۲۶۴۲

اختلاف نظر نتانیاهو با وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی

خبرگزاری رسا ـ اشتاینیتز به تلویزیون رژیم اشغالگر، خاطرنشان کرد: ایران اگر بخواهد بمب اتم تولید کند، آن را از اورانیوم غنی‌شده تولید می‌کند نه از تولیدات نیروگاه اراک.
وزير اطلاعات رژيم صهيونيستي

به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا، رادیو فردا در گزارشی به بررسی واکنش یووال اشتاینیتز، وزیر اطلاعات و راهبردی رژیم اشغالگر قدس به سخنان صالحی پرداخت.

 

وی گفت: اصلی‌ترین مشکل، ادامه توان ایران در غنی‌سازی اورانیوم است، از این‌رو تعداد سانتریفیوژهایی که ایران با آن غنی‌سازی را انجام می‌دهد، اهمیت دارد.

 

اشتاینیتز که پیگیری «پرونده ایران» در دولت رژیم صهیونیستی را در دست دارد، شنبه سی‌ام فروردین در مصاحبه با شبکه دوم تلویزیون رژیم اشغالگر قدس، بیان داشت: ایران با مطرح کردن این ادعاهای جدید، می‌خواهد توجهات را از مسأله اصلی، که "غنی‌سازی اورانیوم" است، منحرف کند.

 

این وزیر رژیم صهیونیستی، ایران را به «فریبکاری تازه» متهم کرد.

 

اشتاینیتز به تلویزیون رژیم اشغالگر، خاطرنشان کرد: ایران اگر بخواهد بمب اتم تولید کند، آن را از اورانیوم غنی‌شده تولید می‌کند نه از تولیدات نیروگاه اراک.

 

اشتاینیتز درحالی تغییر کارکرد نیروگاه آب سنگین اراک را «بی‌ اهمیت» دانست که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بارها در ماه‌های گذشته بر لزوم برچیدن این نیروگاه، به عنوان یکی از شرط‌های مهم برای «رفع خطر» از برنامه اتمی ایران تأکید کرده بود.

 

نتانیاهو گفته بود، وجود سایت هسته‌ای اراک راه «میان‌بُر» از سوی ایران برای دستیابی به تولید بمب اتمی، از طریق تولید پلوتونیوم است.

 

این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته‌ای با قدرت‌های جهانی تأکید کرده ‌است که رآکتور آب سنگین اراک قرار است، جایگزین نیروگاه تحقیقاتی تهران شود تا برای مصارف پزشکی از جمله درمان مبتلایان به سرطان و همچنین تولید رادیوایزوتوپ دارویی به کار گرفته شود.

 

پیش از دست‌یابی جمهوری اسلامی ایران و قدرت‌های جهانی به توافق هسته‌ای موقت، لوران فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه با حمایت از درخواست رژیم اشغالگر قدس، بر لزوم برچیدن سایت هسته‌ای اراک تأکید می‌کرد، اصرارهای او امضای توافق را مدتی با تأخیر روبرو کرده بود.

دول مشهور به جامعه جهانی و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گویند که ایران اسلامی تعهدات خود را بر اساس توافق هسته‌ای موقت اجرا کرده‌ است.

 

در همین حال رژیم صهیونیستی گفته بود، توافق هسته‌ای موقت «اشتباه تاریخی» بوده و باید این «اشتباه» در پیمان نهایی هسته‌ای با ایران «جبران» شود./993/1409/ح

 

ارسال نظرات