۱۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۱
کد خبر: ۶۱۵۴۷۲
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان:

سازش با آمریکا مشکلات کشور را حل نمی کند

سازش با آمریکا مشکلات کشور را حل نمی کند
آیت الله طباطبایی نژاد با تأکید بر ضرورت افزایش آگاهی و بصیرت در جامعه، گفت: برخی می‌گویند اگر با آمریکا سازش نکنیم مشکلات ما برطرف نمی‌شود، این به علت عدم آگاهی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته اصفهان، با اشاره به تلاش برخی برای گره زدن مشکلات کشور با عدم ارتباط و سازش با آمریکا، گفت: این افراد بصیرت و آگاهی ندارند و می‌خواهند ما را تبدیل به نوکر غرب کنند. مردم باید بدانند اخبار همه رسانه‌ها صحیح نیست و به همین دلیل مردم باید نسبت به افزایش آگاهی و بصیرت خود بکوشند و فریب دشمنان را نخورند چرا که با دشمنانی زیرک و توطئه‌گر مواجه هستیم.

آیت الله طباطبایی نژاد در ادامه با اشاره به تحریم ظریف وزیر امور خارجه کشور از سوی آمریکا اظهار کرد: امام خمینی فرمود آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، امروز هنوز این جمله زنده است و ما همین جمله را تکرار می‌کنیم، آمریکا از روی خصومت و دشمنی وزیر خارجه ما را در اقدامی خلاف قوانین بین المللی تحریم کرده است.

وی با اشاره به نقش تقوا در محبوبیت انسان در میان مردم، تصریح کرد: علت محبوبیت رهبر معظم انقلاب نیز همین تقوایی است که ایشان از آن برخوردار است، افراد با تقوا و کسانی که خالصانه و برای رضای خداوند کاری انجام می‌دهند مورد توجه و محبوبیت دیگران خواهند بود.

امام جمعه اصفهان با ابراز نگرانی از افزایش آمار طلاق، گفت: انتخاب صحیح در ازدواج موضوعی مهم است، اینکه امروزه شاهد رشد طلاق در کشور هستیم به علت عدم انتخاب صحیح و آگاهانه در امر ازدواج است، همسر رفیق و همراه انسان است به همین دلیل باید به ویژگی‌های کسی که به عنوان همسر انتخاب می‌کنیم توجه کنیم. رشد طلاق موجب بروز مشکلات و فسادهایی در جامعه می‌شود و به همین منظور باید با معضل طلاق مقابله کرد./1304/پ210/ب1

متین فیروزآبادی
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۳
برخی به دنبال مذاکره بودند تا ما تبدیل به یکی از عناصر هماهنگ با تمدن ضددین غرب شویم‌ و از رقابت تمدنی با غرب دست برداریم.
1
1
ناشناس
|
۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷
تمدن سازی از ویژگی ها نو ظهور انقلاب ما هست امید که در مسیر درست حرکت کنیم و باعث تعالی کشور و فرهنگ مان در دنیا شویم
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۵
جای خالی شهید مطهری و شهید بهشتی

برخی جریان های واداده و غربگرای سیاسی به دنبال واداشتن جامعه برای فشار به حاکمیت جهت تحمیل سازش در برابر کافران و دشمنان هستند. این عده که در پی تلقین و القاء این گزاره ای مهندسی شده اند که "اساسا مقابله ما با آمریکا اشتباه بوده و از روی منطق و استدلال نمی باشد" لذا ادامه سیاست های موجود را منطبق با عقل و منطق سیاسی نمی دانند. این جریان غربزده بزرگترین مانع برای دستیابی به اهداف خود را، جریان مذهبی و علما و حوزه های علمیه می بیند لذا تلاش دارد تا بواسطه برخی از همفکران و نفوذی های خود در حوزه ها، به این خواسته خود رنگ و لعاب دینی دهند و در قالب نظر دین اسلام به خواسته های خود دست یابند.

در مظلومیت شهید مطهری و شهید بهشتی همین بس که عده ای در حوزه در لوای عکس و اسم و رسم این شهیدان، مبانی فکری این بزرگواران را تحریف و ذبح می کنند. در عصر کنونی، یکی از افرادی که فرسنگها با امثال شهید مطهری فاصله دارد محمد سروش محلاتی است. سروش که از نفوذی های سکولار حوزوی محسوب می شود در حمایت از طیف غربگرای کشور در افاضات جدید خود، قبول "ولایت کفار" را خط قرمز ندانسته است. وی نظرات سید قطب با تفکرات خوارج را در این موضوع یکی دانسته و با استدلال اینکه نباید به مردم هزینه ای را تحمیل کرد قبول ولایت کفار را مجاز دانستند. سروش در انتها آورده که در چنین وضعی ایستادگی و پرداخت هزینه بیشتر، یک دستور ثابت شرعی نیست و سختی های ناشی از چنین سیاستی را به دین نباید نسبت داد.

در چنین روزگاری جای خالی شهید مطهری و بهشتی در پاسخ به این شبهات کاملا مشهود است. اوج بدی این کار، این است که این عده در لوای مبنای تفکر این بزرگواران، چنین افکار نادرستی را منتشر و به مردم القاء می کنند. یادی کنیم از سخنان کوبنده و قاطعانه شهید مطهری نسبت به رژیم اشغالگر قدس که هر ساله به مناسبت روز جهانی قدس بازپخش می شود.
نکته آخر اینکه مردم فهیم کشورمان این را می دانند و تجربه کردند که هزینه سازش از هزینه ایستادگی و مقاومت، خیلی بیشتر است.
1
1
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۷
دکتر حجت اله عبدالملکی، اقتصاددان: عنصر اصلی گرانی دلار در 1 سال اخیر، اظهارات غیرواقعی برخی مقامات کشور بود/ مسئولان ارشد دولت صراحتا اعلام کرده‌اند که با آمریکا سازش نمی‌کنند، همین مسئله باعث آرامش در بازار ارز شد/قیمت ارز براحتی میتواند به 5 هزار تومان برسد
1
1
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹
واکنش جالب رهبر انقلاب در مراسم سی امین سالگرد رحلت امام خمینی به شعار « نه سازش نه تسلیم ، نبرد با آمریکا » :
بحث ما نبرد نیست ، صحبت از مقاومت است
2
0
عبدالله شهبازی
Iran, Islamic Republic of
۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳
ترامپ و پارادوکس جنگ با ایران

از یکشنبه شب، ۵ مه ۲۰۱۹ به وقت واشنگتن، با صدور بیانیه کوتاه جان بولتون، مشاور امنیت ملی ترامپ، سیاست آمریکا در خاورمیانه ماجراجویانه‌ترین دوران خود را آغاز کرد. در روزهای پسین تعداد مقالات مندرج در رسانه‌های آمریکایی، که با نگرانی درباره جنگ احتمالی با ایران نوشته‌اند، به سرعت رو به افزایش است.

در میان بلندپایگان سیاسی آمریکا مهم‌ترین واکنش منفی علیه رفتار جنگ‌طلبانه دولت ترامپ به تیم کین، سناتور ایالت ویرجینیا، تعلق دارد که در بیانیه سه‌شنبه (۷ مه/ ۱۷ اردیبهشت) اعلام کرد: من عمیقاً نگرانم زیرا دولت ترامپ ما را به سوی جنگی غیرضرور با ایران هدایت می‌کند. در یک سال گذشته، پس از خروج آمریکا از برجام، دولت ترامپ به اقدامات جدی برای افزایش تنش با ایران دست زده است از جمله اعلام نادرست جابجایی معمولی ناو آبراهام لینکلن بعنوان اخطار به ایران. آشکارا می‌گویم: دولت ترامپ فاقد هرگونه اختیار قانونی برای اقدام به جنگ علیه ایران بدون مجوز کنگره است.

بیانیه سناتور تیم کین (از حزب دمکرات) به سخنان ۱۰ آوریل سناتور رند پل (از حزب جمهوری‌خواه) شبیه است که خطاب به پمپئو اقدام احتمالی دولت ترامپ به جنگ علیه ایران را، بدون مجوز کنگره، غیرقانونی خواند.

برغم اینگونه مواضع فراحزبی، و برغم گسترش موج ضد جنگ در رسانه‌ها که با وخامت اوضاع اوج خواهد گرفت، تا چه حد می‌توان نقش کنگره را بعنوان عامل بازدارنده ماجراجویی دولت ترامپ مؤثر دانست؟

آنگونه که رفتار کنگره در قبال فرمان اخیر ترامپ دال بر اعلام سپاه پاسداران بعنوان سازمان تروریستی نشان داد، بنظر می‌رسد در سطوح عالی سیاست آمریکا در مسئله ایران اجماعی نسبی وجود دارد که مواضع هر دو حزب جمهوری‌خواه و دمکرات را هدایت می‌کند.

آن کانون مقتدر فراملیتی که سیاست آمریکا، هر دو حزب، را در مسئله ایران به دست دارد اهدافی را دنبال می‌کند که الزاماً با منافع آمریکا و حتی مصالح شخص ترامپ منطبق نیست.

وجه اشتراک مهم ترامپ و اوباما بهره‌گیری از موج ضد جنگ است که در اواخر دولت جرج واکر بوش پدید آمد و بر «دوران جنگ با ترور»، که با حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ آغاز شد، نقطه پایان نهاد. اوباما و ترامپ، هر دو، با شعار پایان دادن به دخالت‌های نظامی در خارج، بویژه در خاورمیانه، و پایان دادن به بحران اقتصادی ناشی از سیاست‌های نظامی‌گرایانه دوران بوش و شروع دوران مبتنی بر بازسازی داخلی، توانستند در انتخابات پیروز شوند.

تاکنون ترامپ به بخش عمده وعده‌های انتخاباتی خود عمل کرده و کوشیده بنحوی عمل کند که بتواند در انتخابات پسین (۳ نوامبر ۲۰۲۰/ ۱۳ آبان ۱۳۹۹) بار دیگر در مسند ریاست جمهوری آمریکا قرار گیرد. به این دلیل، حتی در غائله اخیر ونزوئلا، برغم همجواری این کشور با مرزهای آبی آمریکا، شاهد حمله نظامی نبودیم. رفتار ترامپ در ونزوئلا، که به دلیل برخورداری از بزرگ‌ترین ذخایر نفتی جهان از سال‌های پس از جنگ جهانی دوم واجد اهمیت اقتصادی فراوان برای آمریکا بوده است، بر فشار اقتصادی و تحریکات داخلی مبتنی بوده و هم‌اکنون نیز مداخله نظامی و جنگ محتمل بنظر نمی‌رسد. (از نظر میزان ذخایر نفت سعودی در مقام دوم، ایران در مقام چهارم، عراق در مقام پنجم و آمریکا در مقام دهم قرار دارند.)

از سوی دیگر، بنظر می‌رسد که ایران به سیاست صبوری یک ساله اخیر (پس از خروج آمریکا از برجام) در قبال رفتارهای آمریکا و متحدان اروپای غربی‌اش پایان داده و راه ایستادگی فعال در پیش گرفته است.

شنیده‌های من از منابع متعدد و موثق بر آمادگی اکید و جدی ایران دلالت دارد برای مقابله با هر گونه تحرک ایذایی نظامی آمریکا و متحدانش در منطقه و پرهیز از هرگونه مذاکره و سازش بر سر اصول و تذکر به مسئولینی که بدون هماهنگی سخنانی دال بر تبادل زندانیان گفته بودند.

ایران اکنون در چنان جایگاه منطقه‌ای قرار دارد که در دویست سال گذشته، از اوائل قاجاریه تاکنون، بی‌سابقه بوده و حوزه اقتدار و نفوذ آن، مستقیم یا از طریق جنبش‌های هوادار ایران، تا دریای مدیترانه گسترده است. این جایگاه به دلیل استواری ایران در جنگ داخلی سوریه و ممانعت از تجزیه این کشور به دست آمد که در صورت تحقق مقدمه فروپاشی و ترسیم جغرافیای سیاسی جدید برای تمامی منطقه بود آنگونه که کانون‌های غربی در سال‌های پس از جنگ اول جهانی برای خاورمیانه رقم زدند و بر ویرانه‌های عثمانی دولت‌های جدید دست‌نشانده پدید آوردند.

سیاست ایستادگی فعال ایران در برابر تهدیدهای نظامی آمریکا پارادوکسی بزرگ برای ترامپ است که شعارهای انتخاباتی و سرنوشت سیاسی او را با چالش‌های جدی مواجه می‌کند.
1
0
ناشناس
|
۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۶
تحلیل بسیار خوب و واقع گرایانه بود ایستادگی در برابر دشمن رمز پیروز است
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳
‏سال 90 آمریکا شدیدترین تحریم‌ها را علیه ایران اعمال کرد. قیمت دلار 2هزار تومان افزایش پیدا کرد.

با آمریکا مذاکره کردیم، آمریکا زیر میز مذاکره زد و سال 97 قیمت دلار 10هزار تومن افزایش پیدا کرد.

سازش هزینه دارد یعنی همین
1
1
محب علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴
سایت آمریکایی هرالد تریبون اخیرا گزارشی را منتشر کرده و طی آن از تلاش جریان تجدیدنظرطلب ایرانی(مستقر در دولت روحانی و احزاب اصلاح‌طلب) برای سوق دادن ایران به مذاکره و سازش با آمریکا خبر داده است.
1
0
محمد تابش
Iran, Islamic Republic of
۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵
بازی سازش چوب حراج زدن به اقتصاد و فرهنگ است

حجت‌الاسلام والمسلمین علی رحمانی سبزواری عضو هیأت رئیسه مجمع عمومی جامععه مدرسین حوزه علمیه قم:

سازش به معنای فروختن ایران، سیاست، اقتصاد و فرهنگ است و استکبار دست از دشمنی برنمی‌دارد تا ما تسلیم شویم.

هر کشوری که در دنیا با آمریکا است و از خود استقلال ندارد ذلیل است. اگر انسان به دست خود کاری را تجربه نکرده باید از تجربه دیگران درس بیاموزد به عنوان مثال کشورهایی که اکنون زیردست آمریکا هستند چه فایده‌ و بهره‌ای نصیبشان شده است.
1
1