وی با بیان اینکه اعمال عبادی بر اساس تکلیفی که بر عهده انسان آمده باید برای رضای خدا انجام شود، گفت: انسان ولی محور و شخصی که خود را در زیر سایه قرآن و اهل‌بیت می‌داند، سعی می‌کند همان‌طور که در اعمال عبادی رضای خدا را در نظر دارد در افعال اختیاری هم خدا را در نظر داشته باشد و کار را برای رضای خدا انجام دهد.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه خداوند در قرآن می‌فرماید جن و انس را خلق نکردم مگر برای اینکه من را عبادت کنند، افزود: عبادت در بیان مفسران قرآن مختص نماز و روزه و اعمال عبادی نیست؛ بلکه به این معنی است که انسان هر کاری انجام می‌دهد برای رضای خدا باشد و نیت خدایی داشته باشد و رنگ خدایی به کارهایش بدهد.

وی با تأکید بر اینکه باید به خانواده‌های خود رنگ خدایی بدهیم، ابراز کرد: خانم خانه وقتی صبح بیدار می‌شود و به خانه رسیدگی می‌کند نیت کند و بگوید خدایا من این کارها را برای رضای تو انجام می‌دهم و مرد خانه که از خانه بیرون می‌آید نیت کند که خدایا برای رضای تو و تهیه رزق حلال برای زن و فرزندم از خانه بیرون می‌روم.

حجت الاسلام میراحمدی عمل صالح را عملی دانست که با نیت خدایی انجام شود و گفت: سبک زندگی ما باید به‌گونه‌ای باشد که کارها و اعمال ما برای‌خدا باشد و اینگونه اعمال ما عمل صالح می شود و وقتی عمل ما عمل صالح شد برای ما ثواب می‌نویسند.

وی با بیان اینکه سبک زندگی ما به سمت زندگی‌های فردمحور می‌رود و خانواده‌ها از حال هم خبر ندارند، افزود: سبک زندگی اسلامی برای خانواده این است که خانواده دور سفره بنشینند و با هم غذا بخورند و از احوال هم باخبر باشند.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه خوشا به حال خانواده‌هایی که آن‌جور که امام‌زمان (عج) می‌پسندند زندگی می‌کنند، گفت: ما باید حب و بغض خود را به حب و بغض ولی خدا متصل کنیم و اگر این‌طور شود با یک واسطه به خدا متصل خواهیم شد.