نمایشگاه فجرآفرینان عاشورایی در150 مسجد قم برگزار میشود
خبرگزاری رسا ـ مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد قم گفت: نمایشگاه فجرآفرینان عاشورایی در 150 مسجد از ابتدای دهه فجر برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سعید روحانی، مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد قم، صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران ضمن گرامیداشت فرا رسیدن دهه مبارک فجر با اشاره به حوادث اخیر نسبت به توطئه دشمنان علیه جوانان هشدار داد و گفت: دشمن هجمه ها و شبهات زیادی را وارد می کند تا بر روی نسل جوان که اطلاعاتش نسبت به انقلاب کم است تاثیر گذاشته و از آنان نیروی بر ضد نظام درست کند که در این مورد تمامی دستگاه ها موظفند وظایف خود را به درستی انجام دهند.
وی به برنامه های فرهنگی و هنری مساجد به مناسبت ایام الله دهه فجر اشاره کرد و با بیان اینکه چهار عنوان برنامه کلی در کانون های فرهنگی و هنری مساجد برگزار خواهد شد، گفت: نمایشگاه فجرآفرینان عاشورایی در 150 مسجد از ابتدای دهه فجر برگزار می شود.
مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد قم، بیان خاطراتی از شهدای انقلاب با عنوان پاس انقلاب، دانستنی های انقلاب، شعارها و دیوارنویسی ها، مجموعه عمق فاجعه و بررسی عملکرد رژیم فاسق پهلوی، بررسی شکنجه های صورت گرفته در زندان ها و اوج سختی های مبارزان را از برنامه های نمایشگاه فجرآفرینان عاشورایی برشمرد.
حجت الاسلام روحانی با بیان اینکه ندانستن ماهیت رژیم پهلوی و فسادهای مختلف سبب ناآگاهی نسل جوان امروز از وقایع گذشته شده است، بر تبیین ابعاد فساد در رژیم گذشته که سبب روشن شدن اوج ثمرات انقلاب اسلامی برای مردم می شود، تأکید کرد.
وی ادامه داد: جلسات پرسش و پاسخی با عنوان "آب و سراب"، بیان خاطرات دوران انقلاب، طرح سلام و رفاقت بازدید کنندگان با شهدا از دیگر برنامه هایی حاشیه ای این نمایشگاه است.
مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد قم همچنین خاطرنشان کرد: مسابقه نامه ای به رهبرم و انتخاب جملاتی از امام خمینی(ره) در قالب جمله ای کوتاه برای خوشنویسی، مسابقه پیامک نویسی برای انقلاب، مسابقات نقاشی برای کودکان نیز در کنار نمایشگاه فجرآفرینان عاشورایی برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام روحانی در ادامه از برگزاری همایش جوان، انقلاب و انتظار خبر داد و گفت: این همایش در هجدهم بهمن ماه برگزار می شود که خاطره گویی و تجلیل از خانواده شهدا و پیرغلامان و نوغلامان حسینی از برنامه های این همایش است.
وی همچنین از افتتاح صد هیأت در سطح کانون های فرهنگی هنری مساجد، افتتاح کانون مرکزی و نیز مرکز خانه شاهد در ایام دهه مبارک فجر خبر داد.
مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان قم با اشاره به اهداف راه اندازی خانه شاهد در مساجد گفت: ارتباط نزدیک اعضای مسجد با اهل بیت(ع) و شهدا از اهداف راه اندازی خانه های شاهد در کانون های مساجد است.
حجت الاسلام روحانی ترویج فرهنگ شهادت، تحکیم اراده مقاومت و ترویج سیره عملی شهدا را از دیگر اهداف افتتاح خانه شهدا در مساجد عنوان کرد.
وی افزود: یادآوری مناسبت های دفاع مقدس، آموختن سیره اخلاقی و عملی شهدا، معرفی کامل زندگی شهدا، سایت ها، نشریات و کتب دفاع مقدس از فعالیت هایی است که در خانه شاهد مساجد اجرا خواهد شد. /920/پ202/ص
ارسال نظرات