۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۴
کد خبر: ۶۲۶۳۹۳
به مدت سه روز؛

اعتکاف پژوهشی در مدرسه علمیه فیضیه مازندران برگزار شد

اعتکاف پژوهشی در مدرسه علمیه فیضیه مازندران برگزار شد
حجت الاسلام فاضل، از برگزاری اعتکاف پژوهشی از پانزدهم تا هفدهم آبان ماه در این مدرسه علمیه خبر داد.
حجت الاسلام محمد صادق فاضل، معاون پژوهش مدرسه علمیه فیضیه مازندران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری از برگزاری اعتکاف پژوهشی از پانزدهم تا هفدهم آبان ماه در این مدرسه علمیه خبر داد.
 
وی با بیان این که طلاب در این برنامه سه روز در محیط کتابخانه به منظور تمرکز بر انجام فعالیت های علمی و پژوهشی پرداختند، افزود: مدرسه علمیه فیضیه مازندران با الهام از اعتکاف رجبیه و با استفاده از تعطیلی سه روزه مدرسه با هدف ایجاد فرصت جهت انجام پژوهش برای طلاب، اقدام به طرح‌ریزی اعتکاف علمی پژوهشی کرده است.
 
استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود یکی از دلایل کم توجهی طلاب به پژوهش را زیاد بودن برنامه‌های آموزشی و نداشتن فرصت برای پژوهش دانست و خاطرنشان کرد: می‌توان از فرصت‌های آخر هفته بهره گرفت و فضا را برای پژوهش‌ طلاب مهیا کرد.
 
حجت الاسلام فاضل، ترویج فرهنگ پژوهش و تحقیق، ایجاد میل و انگیزه مضاعف برای انجام پژوهش، رفع موانع پژوهشی و ایجاد فضای مناسب در امر پژوهش، آشنایی، هم افزایی و پیوند نیروهای پژوهشی، اعم از اساتید راهنما، مشاور و طلاب پژوهشگر، غنابخشی به آثار پژوهشی بواسطه حضور اساتید محترم و در دسترس بودن منابع و ابزار پژوهشی متعدد، پر کردن اوقات فراغت طلاب بواسطه امور پژوهشی و آشتی دادن طلاب با کتاب‌های کتابخانه را از جمله مهم ترین اهداف این طرح اعلام کرد.
 
وی با اشاره به این که طلابی از دوره سطح تا درس خارج در این دوره سه روزه شرکت کردند، بیان داشت: به طور کلی عملکرد طلاب در این دوره آزاد بوده و هر شخص به جهت شروع یا تکمیل مقاله خود فعالیت خود را آغاز کرده و در صورت نیاز اساتید راهنما و مشاور به صورت شخصی و انفرادی آموزش ها و راهنمایی های لازم را در این زمینه انجام داده است.
 
حجت الاسلام فاضل، وجود کتابخانه غنی، حضور اساتید متعدد راهنما و مشاوره، تجهیز کامپیوتر به همراه نرم افزارهای پژوهشی و استفاده بهینه از فرصت تعطیلی آغاز هفته را از جمله مهم ترین مزایای این طرح عنوان کرد.
 
معاون پژوهش مدرسه علمیه فیضیه مازندران با اشاره به این که این برنامه آشنایی و تلنگری جدی برای شروع اثری پژوهشی حتی بعد از دوره است، تصریح کرد: فرایند تحقیق و و پیشبرد آن به کمک اساتید راهنما و مشاور در این طرح آغاز خواهد شد.
 
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که این طرح سه روزه فرصتی مناسب برای تکمیل و اصلاح تحقیق و پژوهش های سابق است، ادامه داد: علاوه بر ای ضرورت پژوهش به واسطه حضور طلاب پژوهشگر و اساتید پژوهشی در دوره تبیین شده است.
 
وی در ادامه سخنان خود با بیان این که در این دوره سه روزه هفت استاد راهنما در رشته های مختلف و همچنین چهار استاد مشاور حضور داشتند، ادامه داد: حضور طلاب در کنار اساتید فرصت مناسبی برای رفع ابهامات موجود در بحث تحقیق و پژوهش بوده است./950/
افشین ایمانی
ارسال نظرات