۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۲
کد خبر: ۵۹۹۵۷۴
میرشکار تشریح کرد؛

گزارشی از فعالیت های کمیته امداد استان قم

گزارشی از فعالیت های کمیته امداد استان قم
اهدای بیش از 750 قلم کالا ضروری، اعزام بیش از 3 هزار نفر به اردوی زیارتی مشهد و برگزاری کلاس های آموزشی با حضور روحانیان از جمله فعالیت های کمیته امداد استان قم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، علی اکبر میرشکار پیش از ظهر امروز در دیدار با حضرت آیت الله علوی گرگانی با ارائه گزارشی از فعالیت های کمیته امداد استان قم گفت: به دلیل مشکلات اقتصادی، سال جاری، سال بسیار سختی بود زیرا موجب شده است دغدغه مالی محرومان بیشتر شود و مراجعه نیز افزایش پیدا کند به گونه ای که در سال جاری 11 هزار درخواست جدید ثبت شده است.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم ادامه داد: به کمک مردم، سعی شده است هر فردی که وارد سیستم می شود با دست خالی باز نگردد؛ در این یازده ماه 4 میلیارد کمک مردمی داشته ایم که با عدد مستمری دولت بیش از 60 میلیارد تومان به محرومان کمک شده است که توانسته مرهمی بر زخم خانواده ها باشد.

وی اضافه کرد: اما عملا محرومیت بیش ار این موارد است و کمک های صورت گرفته، حداقل نیازها است؛ به عنوان مثال برای تهیه جهیزیه دراستان قم که بالاترین سرانه در کشور است، 5 میلیون داده می شود که با آن نمی توان اقدامی انجام داد؛ در مشکلات اقتصادی جدید تاکنون 7هزار خانواده به مددجویان اضافه شده است و خانوداه های مستمری بگیر بیش از 20 هزار خانواده شامل 41 هزار نفر است؛ در استان قم کمک ها بیش از سایر کشور است و هر فرد میانگین 2 میلیون خدمت گرفته است.

میرشکار ادامه داد: اهدای بیش از 750 قلم کالای ضروری مانند کولر، اجاق گاز، ماشین لباسشویی، تقسیم 5 تن گوشت در میان مددجویان، خریداری بیش از 60 مسکن، کمک به درمان مددجویان، تحت پوشش گرفتن بیش از هزار یتیم و اعطای بیش از 800 وام اشتغال زایی به مددجویان از فعالیت های کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت های فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم اشاره کرد و گفت: خانواده های تحت پوشش به دلیل دغدغه های مالی، نیازمند کار فرهنگی هستند که در کمیته امداد امام خمینی(ره) نگاه ویژه ای به این موضوعات وجود دارد.

مدیر کمیته امداد استان قم افزود: اعزام بیش از 3 هزار نفر به اردوی زیارتی مشهد، میزبانی بیش از 7 هزار مددجو از سایر استان ها در استان قم، برگزاری کلاس های آموزشی برای مددجویان با حضور روحانیت از جمله فعالیت های فرهنگی کمیته امداد استان قم است.

وی ادامه داد: برخی طلبه های خواهر نیز پس از گذراندن آموزش های لازم با مراجعه به خانواده های مددجویان به بررسی مشکلات آنها پرداخته اند؛ به عنوان مثال بسیاری از افراد تحت پوشش، زنان مطلقه هستند که به دلیل کم ترین بهانه طلاق گرفته اند اما خواهران طلبه با بررسی هایی که انجام داده اند همسران آنها را پیدا کرده اند و حتی برخی نیز که معتاد بوده اند را ترک داده و اختلاقات میان آنها را بر طرف کرده اند که امروزه 104 خانم، به زندگی خود برگشته اند.

میرشکار در پایان خاطرنشان کرد: در کمیته امداد تلاش می شود به صورتی عمل شود تا اعتماد مردم به این نهاد افزایش پیدا کند اما متأسفانه به برخی برای ایجاد مؤسسه خیریه مجوز داده می شود که از کم ترین صلاحیت برخوردار نیستند بنابراین از مسؤولان ذی ربط درخواست داریم نظارت بر این مؤسسات را افزایش و برنامه های لازم برای ساماندهی کردن آنها را انجام دهند./1324/

مصطفی رستمی
ارسال نظرات