رهبر معظم انقلاب اسلامی در کلمات خویش بارها بر قداست و شرافت مقام معلّمی تصریح فرمودهاند؛ مقامی که استمرار رسالت انبیاست و رکن رکین تمدنسازی اسلامی است.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه در سخنانی به تبیین ابعاد حیاتی زیارت پرداخت و ویژگیهای زیارت اصیل از منظر رهبر معظم انقلاب را شامل گرایش قلبی، معرفت عمیق به امام و درک حضور ایشان برشمرد.
در نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی، زیارت تنها یک عمل عبادی نیست، بلکه ابزاری تمدنی و مقاومتی است که با الهام از سیره اهلبیت علیهمالسلام، روح جهاد، هویت اسلامی و حرکت بهسوی تمدن نوین اسلامی را در امت اسلام زنده میکند.
عضو گروه مکتب امام و رهبری پژوهشكده باقر العلوم با تبیین دیدگاه رهبر معظم انقلاب در خصوص زیارت اصیل، راهکارهایی عملی برای انتقال این مفهوم به نسل جوان ارائه میدهد.
مدیر مؤسسه سیره شهداء گفت: نگاه عمیق رهبر معظم انقلاب به زیارت برگرفته از زمانهای گذشته و سیره علمای سلف می باشد که ساخت حوزه های علمیه در نزدیکی زیارتگاه ها نشان از اهمیت زیارت از گذشته بوده است.
دانشگاه معارف اسلامی با هدف تبیین ابعاد نظری و عملی اندیشه رهبری، سیزدهمین پیشنشست این همایش را با تمرکز بر نحوه مواجهه رهبر جامعه اسلامی با راهبردهای جریان طاغوت برگزار میکند.
عضو هیئت علمی پژوهشکده فرهنگ و اندیشه اسلامی، در دوازدهمین پیشنشست همایش ملی "مدیریت تراز انقلاب اسلامی"، با تأکید بر لزوم بهرهگیری از شواهد علمی و تجربی، خواستار پرهیز از نگاههای تنگنظرانه و تمرکز بر ریشهیابی مشکلات به جای پرداختن صِرف به عوارض، در فرآیند حل مسائل کشور شد.
پژوهشگر دانش اجتماعی مسلمین با تأکید بر اینکه زیارت، راهی برای رسیدن به معرفت امام معصوم و تقرب به خداوند است، تصریح کرد: حضور در فضای مجازی اگر به جای ابزار تبلیغ و ترویج، تنها به سکوی گزارشکار بدل شود، فرصت مهمی را از دست خواهیم داد.
امام جمعه پرند با تأکید بر اینکه زیارت در فرهنگ شیعه تنها یک عبادت فردی به شمار نمیآید، بیان کرد: زیارت فرصتی بزرگ برای پرورش نیروهای مؤمن، بصیر و مسئولیتپذیر در راستای تمدنسازی اسلامی فراهم میکند.