مدیر رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه بر لزوم اخلاص و تخصص در دستیابی به اهداف تأکید کرد و گفت: فضای مجازی به عنوان یک بستر اساسی برای انجام فعالیتهای مؤثر شناخته میشود.
همه ساله نیمه شعبان با حضور میلیونی مردم فرصتی فراهم می شود تا شادی و شعف مومنانه و اقتدار تصویری برای دنیا بازنمایی شود، اما صدافسوس که رسانه ملی نتوانست بهطور حداکثری ظرفیتهای خود را در این زمان به کار گیرد.
اکبری بر اهمیت زیارت به عنوان عاملی اساسی در شکلگیری تمدن اسلامی تأکید کرد و خواستار تولید محتوای مناسب و استفاده از فناوریهای نوین برای تقویت این مفهوم در سطح جهانی شد.
کانادا با قوانین حفاظت از دادهها، مبارزه با اسپم و مقررات مقابله با آسیبهای آنلاین فضای مجازی را مدیریت میکند و این قوانین بر رضایت کاربران برای جمعآوری دادهها، حذف محتوای مضر ظرف ۲۴ ساعت و وضع جریمههای سنگین برای نقض حریم شخصی تأکید دارند.
حجت الاسلام اسلامی تنها با اشاره به گفتمانهای زیارت و با استناد به آیات قرآن، بهترین دکترین را برای تدوین سند ملی زیارت، الگوی تعارف و همشناسی فرهنگی معرفی کرد.
سازمان اوقاف و امور خیریه، با صدور بیانیهای ساخت و نمایش فیلم سینمایی «آنتیک» را در جشنواره فیلم فجر، توهین به اصالت امامزادگان در فضای مجازی و رسانهای کشور دانست و آن را محکوم کرد.
مدرس و منتقد سینما با اشاره به اهمیت برگزاری همزمان جشنواره فیلم فجر در شهرستانها، ضرورت اجرای این رویداد در قم را متفاوت دانست و بیان کرد: شکل برگزاری جشنواره فیلم فجر در شهر قم باید متفاوت و متنوع باشد چراکه تأثیرات این جشنواره میتواند زمینهساز ایجاد تعاملات سازنده برای حمایت کلان و همهجانبه از سینمای ایران باشد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از ساخت فیلم فاخر «صیاد» و توصیه به تماشای این اثر سینمایی، گفت: رمز توفیق ما در دفاع مقدس مردمیسازی جنگ بود، باید از ظرفیتهای مردمی و فرهنگی برای نمایش فیلمهای سینمایی استفاده کرد و سینما را به متن زندگی آورد.
رئیس گروه سینمایی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره به اکران ۳۲ فیلم چهلوسومین جشنواره فجر در سینماهای ونوس، تربیت و بازار شهر، گفت: امسال حدود ۹ هزار و ششصد نفر به تماشای فیلمهای جشنواره فجر در قم نشستند و آمار حضور تماشاگران نسبتبه سال گذشته، ۲۰ درصد افزایش داشت.