ابوالقاسمی در کنار اشاره به نگاه نوآورانه «محفل» از تأثیرات و واکنشهای مخاطبان نسبت به این برنامه پرده برداشت و شخصی که میگفت از دیدن افراد مذهبی تنفر داشته و حالا به واسطه این برنامه نگرشِ او تغییر کرده است.
حجت الاسلام نهاوندی در این یادداشت به واکاوی تحریفهای تاریخی و کتمان حقایق در بازنمایی صدر اسلام در سریال معاویه میپردازد و باور دارد این سریال پروژهای راهبردی با تحریف گسترده حقایق تاریخی، خشم منتقدان در جهان اسلام را برانگیخته و برای ترویج گفتمان سلفی-وهابی و تطهیر سیاستهای مدرن عربستان سعودی در قالب بازخوانی تاریخ صدر اسلام تولید شده است.
محسن تنابنده ماجراهای «خانواده معمولی» را در حالی به تلویزیون برگرداند و عنوان رکوردشکنِ در میزان مخاطب را به خودش اختصاص داد؛ البته یک پیام مهمی هم برای مدیران تلویزیون داشت؛ تلویزیون مخاطب دارد وقتی بداند از کدام برند و کدام ستارگانش حمایت کند.
آخرین پیمایش مرکز مخاطبسنجی متا در بهمن و اسفند ۱۴۰۳، تصویر متفاوتی از رقابت سریالهای تلویزیونی و پلتفرمی ارائه میدهد از جمله اینکه سریال قرآنی «مرهم» بالاتر از سریالهای پرهزینه دیگر قرار گرفت.
پس از انتقادات گسترده نسبت به واکنش اولیه آکادمی علوم و هنرهای سینما به حمله خشونتآمیز به حمدان بلال، کارگردان مشترک فیلم مستند برنده اسکار «سرزمین دیگری نیست»، نهایتاً این نهاد به دلیل عدم اشاره مستقیم به نام این فیلمساز در بیانیه خود عذرخواهی کرد.
شبکههای رادیویی در راهپیمایی روز قدس، تمام قد در میدان حاضر شدند تا با تهیه و پخش برنامههای متنوع از ایستگاههای رادیویی و ساختمان پخش، انعکاس دهنده فریاد بلند مردم ایران و موج همدلی شان با آرمان فلسطین و قدس شریف باشند.
سریال «مرهم» با هدف به تصویر کشیدن واقعیتهای زندگی طلاب و روحانیت ساخته شد و این مجموعه تلاش دارد تا با روایتی نزدیک به واقعیت، مخاطبان را با چالشها، دغدغهها و امیدهای این قشر آشنا کند.
سریال «پایتخت» از همان قسمت اول با اشتباهاتی همراه بوده که توجه مخاطبان را به خود جلب میکند، از تبلیغات اولیه نامناسب تا پیامهای متناقض در محتوا، این سریال چالشهایی را در حوزه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایجاد کرده است.
کارشناسان علمی و ناقدان سینما در نشست نقد سریال معاویه، هدف اصلی آن را تطهیر بنیامیه و معاویه، تحریف تاریخ به نفع وهابیت و تکمیل پروژه اختلاف تشیع و اهل سنت دانستند.