رئیس دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام با بیان اینکه یکی از زمینههای تمدنی سازی، رصد و آینده پژوهی هوش مصنوعی در حوزه علوم شناختی است، اظهار داشت: دانشکده و پژوهشکده هوش مصنوعی و علوم شناختی در دانشگاه امام حسین (ع) تاسیس شد تا به لایههای عمیق این فناوری بپردازد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با توضیح کارکردهای فناوری های جدید در رشد و پیشرفت علمی و پژوهشی کشور، اظهار داشت: حقیقت علم توانایی است و هیچ شکی در توازن علم و قدرت وجود ندارد؛ هر کشوری که از لحاظ فناوری های علمی پیشرفته تر باشد قدرتمند تر است.
قاسمی با اشاره به اهمیت فعالیتهای علمی در حوزه اخلاق هوش مصنوعی، اظهار داشت: توان محتوایی حوزه علمیه در ورود به لایحههای عمیق فناوری هوش مصنوعی به برکت تراث علمی و انقلاب اسلامی افزایش یافته است.
هوش مصنوعی نهتنها یک ابزار کارآمد برای تسهیل امور روزمرۀ مسجد محسوب میشود، بلکه فرصتی طلایی برای ارتقای سطح فرهنگی، آموزشی و اجتماعی این نهاد مقدس است.
ماجرای بهرنگ علوی که ابتدا به تهدیدی واقعی شبیه بود، پس از انتشار پوستر یک سریال به یک تبلیغات ساختگی تبدیل شد، این اتفاق تنها نمونهای از روند فزاینده حاشیهسازیها در فضایمجازی است که به هدف جلب توجه بلکه سوء استفاده از مخاطب، منتج میشود.
پیام رهبر معظّم انقلاب اسلامی به «همایش افق تحوّل رسانهی ملّی» اگرچه کوتاه، امّا از نظر مضمون و محتوا بسیار مهم و قابل تأمّل است؛ پیامی که محتوای مهم و کلیدی آن در شرایط حاضر میتواند و باید چراغ راه رسانهها قرار گیرد.
سه گانه سازی در سریالهای تلویزیونی که از جمله تولیدات نادیده گرفته شده است، میتواند مجدد در ساختار سریالهای تلویزیونی قرار بگیرد و مخاطب خود را پیدا کند.