۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۴
کد خبر: ۷۷۶۵۰۰
نماینده ولی فقیه در کاشان:

آمریکایی‌ها ریشه همه فساد‌ها در دنیا هستند

آمریکایی‌ها ریشه همه فساد‌ها در دنیا هستند
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرمود «اروپایی‌ها و اوکراینی‌ها باید بدانند، حمایت آمریکا از متحدانش سراب است» گفت: آمریکایی‌ها ریشه همه فساد‌ها در دنیا هستند.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی نماینده ولی فقیه در کاشان در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در مصلی بقیه الله الاعظم شهرستان کاشان برگزارشد با اشاره به سالگرد آیت الله سید مهدی یثربی نماینده ولی فقیه و امام جمعه فقید کاشان، گفت: ایشان از جمله علمای خدمتگزار و دلسوزی بود که از سالیان دور به ویژه دوران انقلاب، دفاع مقدس و بعد از آن منشاء خدمات و برکات زیادی بود و برای مردم و حوزه‌های علمیه پدری مهربان و ناصحی مشفق و خیرخواه و دلسوز و راهنمایی خبیر محسوب می‌شد.

وی به سالروز رحلت آیت الله کاشانی اشاره کرد و با بیان اینکه امام خمینی می‌فرماید، آیت الله کاشانی از جوانی در نجف و یک روحانی مبارز بود، افزود: رهبر معظم انقلاب نیز می‌فرماید، اگر آیت الله کاشانی نبود نهضت ملی صنعت نفت در کشور محقق نمی‌شد. 

نماینده ولی فقیه در کاشان به سالروز رحلت حضرت خدیجه اشاره کرد و با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در کنگره ۷ هزار شهید بانوی شهید نکات ارزشمندی را بیان کرد، گفت: بانون یک الگوی غربی دارند که جاهلیت مدرن است و زن را برای بهره جنسی تبدیل به ابزار کرده است و یک الگوی جاهلیت قبل داریم که زن هیچ نقشی در خانواده و اجتماع ندارد و یک الگوی سوم به نام زن مسلمان است که برجسته‌ترین آنها حضرت خدیجه و حضرت فاطمه زهرا (س) هستند که دارای چندین ساحت از جمله ساحت عبادت هستند.

وی افزود: امروز بانوان ایرانی باید به پوشش چادر و حیا و عفت خود افتخار کنند که این پوشش سبب می شود که در نزد خدا عزیز باشند.

حجت الاسلام و المسلمین حسینی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب می‌فرماید، حضرت خدیجه ام المومنین، ام الائمه و ام الاسلام است و نخستین شخصیتی بود که مسلمان شد و ثروت خود را برای اسلام هزینه کرد.

وی به حوادث منطقه اشاره کرد و با بیان اینکه دی ماه گذشته ۳ هزار و ۵۰۰ نفر دانشمند و بانوان سوریه ربوده شدند، گفت: این اقدام همان کاری است که در زمان داعش اتفاق افتاد و قاچاق انسان برای بهره جنسی بود.

نماینده ولی فقیه در کاشان همچنین تخریب چهل هزار آثار باستانی و تخریب ۵ میلیون واحد مسکونی در سوریه را یادآور شدو اظهار داشت: رهبر معظم پیش بینی کرد از دل حوادث سوریه جوانان هسته مقاومت سوری عرض اندام خواهند کرد و امروز این پیش بینی رهبری طی روز‌های گذشته محقق شده است و شورای نظامی آزادسازی سوریه با بیان اهداف خود اعلام موجودیت کرد.

وی به هزینه گزاف سازش با آمریکا اشاره کرد و گفت: ترامپ در سفر قبلی خود به عربستان به مقامات این کشور پیشنهاد خرید ۴۵۰ میلیارد دلار از آمریکا را داده است و امروز نیز برای سفر به عربستان خواستار خرید یک تریلیون دلار کالا از آمریکا شده است.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) آمریکا را ام الفساد معرفی کرد و اعلام کرد آمریکایی‌ها ریشه تمامی فساد‌های در دنیا هستند، افرود: رهبر معظم انقلاب نیز در رابطه با اوکراین می‌فرماید، اروپایی‌ها و اوکراینی‌ها باید بدانند، حمایت آمریکا از متحدانش سراب است. /۱۳۰۷/

محمد ملک آبادی
ارسال نظرات