۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۱
کد خبر: ۲۶۱۲۹۲

تمجید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از حمله اتمی آمریکا به ژاپن

خبرگزاری رسا ـ وزیر جنگ رژیم‌صهیونیستی در پاسخ به سوالی در مورد ایران، گفته است که گاهی لازم است تصمیماتی چون حمله اتمی به هیروشیما اتخاذ شود.
موشه يعلون وزير جنگ رژيم‌صهيونيستي

 

به گزارش خبرگزاری رسا، موشه یعلون، وزیر جنگ رژیم‌صهیونیستی طی یک سخنرانی به تمجید از حمله اتمی آمریکا به ژاپن پرداخته و گفته است که گاهی لازم است تا کشورها «برای دفاع از خود» دست به چنین اقداماتی بزنند.

 

ویدیویی که اخیرا منتشر شده، نشان می‌دهد که وی در این سخنرانی که دو هفته قبل در نشستی به میزبانی گروه «شورات هادین» صورت گرفت، در پاسخ به سوالی در این رابطه که گفته می‌شود دموکراسی‌ها قادر به برخورد با تهدیدی چون ایران نیستند، می‌گوید: کسانی هستند که ادعا می‌کنند این نبرد عادلانه نیست، چراکه دموکراسی می‌تواند با رژیم‌های ظالم برخورد کند، چه برسد به سازمان‌های تروریستی. من با آن‌ها موافق نیستم.

 

وی افزود: در برخی موارد خاص، ما ممکن است گام‌هایی مشخص را که تصور می‌کنیم باید برای دفاع از خود برداشته شوند، برداریم. من به ردگیری راکت‌هایی که خانه‌های غیرنظامیان را هدف گرفته بود، اشاره کردیم. ما تصمیم گرفتیم آن کار را انجام دهیم.

 

به نوشته پایگاه «لوب لاگ»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی سپس ادامه داد: گام‌های دیگری هم هست که به نظرم می‌تواند برداشته شود. قطعا ما باید اطمینان کسب کنیم که بعد از آن تصمیم یا عملیات می‌توانیم در آینه نگاه کنیم. قطعا، باید از ضرورت نظامی آن مطمئن شویم. باید هزینه و فایده را بسنجیم. نهایتا، ممکن است گام‌های مشخصی برداریم.

 

یعلون افزود: این داستان به یادم می‌آید که وقتی از رئیس‌جمهور (هری) ترومن سوال شد که احساسش ژس از تصمیم به استفاده از بمب اتم در ناگاساکی و هیروشیما، که به مرگ 200 هزار نفر منجر شد چه بود، او گفت "زمانی که از افسرانم شنیدم که گزینه جایگزین جنگی طولانی است که می‌تواند چند میلیون کشته بر جای بگذارد، دیدم که این تصمیمی اخلاقی است.

 

وی سپس گفت: ما هنوز به آنجا نرسیده‌ایم. اما چیزی که من در مورد آن صحبت می‌کنم، این است که گاهی اوقات که می‌بینیم نمی‌توان با عملیات‌های دقیق یا چیزی شبیه آن به نتیجه رسید، (باید) گام‌های مشخصی برداشته شود.

 

رژیم‌صهیونیستی تنها دارنده زرادخانه هسته‌ای در خاورمیانه است. این رژیم به معاهده منع گسترش نپیوسته و بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نهادی که برای بازرسی‌های بیشتر به تهران فشار می‌آورد، را به تأسیسات خود راه نمی‌دهد./994/ب101/د

ارسال نظرات