آمار نگران کننده از افزایش نژاد پرستی و احساسات ضد اسلامی در انگلستان
خبرگزاری رسا ـ بنا به نظرسنجی های اخیر، مردم انگلستان نظراتی منفی علیه مسلمانان و مهاجران دارند
به گزارش خبرگزاری رسا، در ادامه روند فزاینده ضد اسلامی در انگلستان و نظرات منفی بی سابقه علیه مسلمانان و مهاجران، اخیرا یک نظرسنجی نشان داد تقریبا یک سوم دانش آموزان انگلیسی معتقدند مسلمانان در حال سیطره بر این کشور هستند.
گد گرابی، مدیر سازمان خیریه مقابله با نژادپرستی به روزنامه انگلیسی گاردین گفت: این نظرسنجی نشان می دهد که اقدامات عده ای از مهاجرین و مسلمانان، دیدگاه مردم را نسبت به آن ها تغییر داده است.
نظرسنجی اخیر برای مشخص کردن نظرات منفی رایج بین دانش آموزان نسبت به مسلمانان و مهاجران، بین 6 هزار دانش آموز 10 تا 16 ساله در سراسر انگلستان انجام شده است.
بر پایه پرسش نامه های ارسال شده به بیش از 60 مدرسه در سراسر انگلستان بین سال ها 2012 تا 1014، نتایج نشان داد که 60 درصد از دانش آموزان معتقدند پناهجویان و مهاجران فرصت های شغلی جامعه را می ربایند.
بیش از 49 درصد از دانش آموزان شرکت کننده در نظرسنجی معتقدند که مهاجرت خارج از کنترل مقامات است و یا به طور ضعیفی مدیریت می شود.
قبل از انتخابات سراسری اخیر، دانش آموزی به یکی از نمایندگان حزب کارگر پارلمان گفته بود که در انتخابات به حزب راست گرای افراطی مستقل رای خواهد داد تا همه خارجیان را از کشور بیرون کنند.
در انگلستان، گروه های افراطی مانند یوکیپ، اتحادیه دفاع انگلستان و حزب ملی بریتانیا، برای برانگیختن احساسات ضد مسلمانان و ضد مهاجران، در مورد مساله مهاجرت بسیار سخن می گویند.
دسامبر گذشته بعد از آن که استیو کروثر نماینده گروه یوکیپ در پارلمان برای ترسیم سیاست های این حزب، به اعضای خود یک نظرسنجی با موضوع "برآورد مهاجران" ارائه کرده بود؛ این حزب را با انتقاد های زیادی مواجه کرد.
نظرسنجی مذکور از اعضای حزب خواسته بود که مقدار قرابت خود را با گروه های مختلف نظیر سیاه پوستان، آسیایی ها، مسلمانان، انگلیسی ها، اتباع اروپای شرقی، سفید پوستان و نیز چهار حزب سیاسی اصلی را بیان کنند.
انتقاد ها همچنین به این دلیل بود که جرارد باتن، یکی از اعضای کمیته اجرایی حزب، از مسلمانان خواسته بود توافق نامه ای را برای برائت از آیات جهاد خشونت آمیز موجود در قرآن امضا کنند.
در موردی دیگر، یکی از نامزدهای پارلمان گفته بود: بیایید سیاهان را از کشور بیرون کنیم. نماینده دیگری نیز گفته بود: آفریقایی ها باید یکدیگر را بکشند.
با وجود این موارد، عده ای از کارشناسان معتقدند که گسترش نژاد پرستی در انگلستان مشهود نیست.
هیلاری پیلکینگتون استاد دانشگاه منچستر متذکر شد که نتایج نظرسنجی ها شوادی دال بر گسترش نژادپرستی در میان جوانان نیست بلکه این شواهد تنها نشان دهنده خشم ناشی از بی اطلاعی است.
در نوامبر 2012 پلیس انگلستان هشدار داد که تظاهرات ضد اسلامی براه افتاده از سوی اتحادیه دفاع ملی انگلستان، موجب گسترش افراطی گری بوده و به انسجام کشور صدمه می زند.
نظرسنجی روزنامه فایننشال تایمز نشان داد که در تمام دنیا، ظنین ترین ملت نسبت به مسلمانان، مردم بریتانیا هستند.
نظرسنجی دیگری که از سوی روزنامه ایونینگ استاندارد انجام شد نشان داد که جمعیت قابل توجهی از ساکنان شهر لندن، دیدگاهی منفی نسبت به مسلمانان دارند./847/ب902/ک
ارسال نظرات