مقاومت اسلامی قیام مستضعفان در برابر استکبار جهانی است
![حجت الاسلام سيد هاشم صفي الدين، رييس شوراي اجرايي حزب الله لبنان](/Original/1394/02/14/IMAGE635663521925571143.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید هاشم صفی الدین، رییس شورای اجرایی حزب الله لبنان با تأکید براینکه عقیده معنویت بار مثبتی برای جامعه دارد، گفت: عقیده مهدویت توجهی ویژه به مستضعفان قائل است. مستضعفان طبق این عقیده به جای تسلیم در برابر زورگویان باید ایستادگی کنند.
وی جریان تکفیری را از بارزترین نمودهای استکبار دانست و گفت: برای تشخیص استکبار جهانی تلاش به خصوصی لازم نیست و از اقدامات آمریکا به راحتی میتوان استکبار را تشخیص داد. آمریکا سردسته استکبار جهانی است و در طول تاریخ اقداماتی مانند اقدامات امروز شاهد نبوده ایم.
این عضو ارشد حزب الله لبنان افزود: رژیم صهیونیستی نیز به واسطه اقدامات آمریکا جنایت های خود را در منطقه صورت داده است.
حجت الاسلام صفی الدین گفت: محور مقاومت اسلامی قیام مستضعفان در برابر استکبار جهانی است که با وجود همه مشکلات توانسته به پیروزی های مهمی دست پیدا کند./983/ب902/ک