مسابقه «کتاب و زندگی» یک اعلام عمومی درباره کتابخوانی است
به گزارش خبرگزاری رسا، بهناز ضربیزاده نویسنده کتاب «دختر شینا»، درباره مسابقه کتاب و زندگی گفت: در حقیقت این مسابقه مخاطبان را به مطالعه تشویق میکند و به علت اینکه مسابقهای برگزار میشود به معرفی کتاب هم کمک زیادی خواهد کرد.
وی افزود: وقتی به شکل گستردهای تبلیغات بر روی کتاب صورت میگیرد و به شکلهای مختلف درباره آن اطلاعرسانی میشود این معرفی در سطح گستره باعث میشود عامه مردم انگیزه مطالعه کتاب را پیدا کنند.
ضرابی زاده ادامه داد: اینگونه مسابقات همچنین باعث کاهش قیمت کتاب هم میشوند و بهنوعی کمکی خواهد شد برای کسانی که قصد خرید کتاب را دارند. ازاینرو وقتی کتاب بهصورت ارزان به دست مخاطب برسد باعث ایجاد انگیز و رغبت برای تهیه و خواندنش خواهد شد.
نویسنده کتاب «دختر شینا» افزود: در حقیقت این مسابقه یک حرکت جمعی و گروهی است و تمام حرکتهای جمعی گروهی باعث میشوند تا مخاطبان بیشتری در یک فعالیت شرکت کنند و انگیزهای بیشتری برای فعالیت در زمینه کتابخوانی ایجاد خواهد شد.
این نویسنده اظهار داشت: تمامی فعالیتهای گروهی درزمینه کتاب کمک میکند تا سرانه کتاب در کشور بالا رود و خود این حرکت یک اعلام عمومی است که ما باید کتاب بخوانیم و کتاب باید وارد زندگی ما شود.
وی اضافه کرد: امیدوار هستم نویسندههای دیگر هم در این حرکت و مسابقه جمعی حضور پیدا کنند و کتابهایشان شانس این را داشته باشد که در این پروژه ورود پیدا کند.
نویسنده کتاب «دختر شینا» با ابراز امیدواری از استقبال مردم از این کتاب گفت: همیشه کتابهایی که قصه دارند و از یک نثر روان برخوردارند، مورد استقبال مردم قرارگرفته است.
ضرابی زاده ادامه داد: این کتاب در سال 91 منتشر شده است و به زندگی زنی اشاره میکند که در جنگ بوده ولی زندگی واقعی این زن در یک زندگی ساده زناشویی مورد بررسی قرارگرفته است. این کتاب دارای حجم کمی است که این حجم کم باعث میشود کتاب بهسرعت خوانده شود و از دیگر عوامل برای خواندن این کتاب قیمت پایین و مناسب آن نسبت به کتابهای دیگر است.
نویسنده دختر شینا درباره آموزشهای این کتاب برای سبک زندگی دختران ایرانی اظهار داشت: راوی این کتاب خانم محمدی کنعان آموزههای دینی و ایرانی و همانطور فرهنگ ایرانی اسلامی را از پدر و مادر یاد گرفته و در زندگی خودش آنها را اجرا کرده است و وقتی کتاب را مطالعه کنید آرامآرام از همان کودکی ایشان بهطور غیرمستقیم متوجه آن میشوید که نقش پدر و مادر در تربیت و الگوسازی یک دختر به چه شکلی بوده است تا اینکه این دختر ازدواج میکند و بهعنوان یک همسر وارد یک زندگی میشود و در مقام یک همسر قرار میگیرد و میبینید که چقدر سعی میکند در شرایط مختلف نقش خودش را بهعنوان همسر و مادر بهخوبی ایفا میکند.
وی افزود: خودم شخصاً از این کتاب این درس را گرفتم که اگر ما الگوهای تربیتی خوبی داشته باشیم و فرزندان پدر و مادرهای خوبی در زمینه های فرهنگی و دینی داشته باشند، بچهها واکسینه خواهند شد یعنی در 18 یا 19 سالگی از هر لحاظ خیالمان راحت خواهد بود و هیچ مشکلی نخواهند داشت.
ضربی زاده درباره تفاوت کتاب «دختر شینا» با کتاب «گلستان یازدهم»، خاطرات مشترک زهرا پناهی روا و همسرش سردار شهید علی چیتسازیان گفت: هر کتابی در حقیقت یک قصه و یک هدفی دارد؛ اما تفاوت این کتاب با کتاب چیتسازیان در این است که در این کتاب خانم قدم خیر محمدی یک دختر روستایی است که با یک شرایط خاصی تربیتشده و تقریباً از سواد دانشگاهی خیلی بهرهای نبرده اما در کتاب چیتسازیان خانم پناهی سال سوم دبیرستان است و خودش برای آیندهاش تصمیم میگیرد و خودش همسرش را انتخاب میکند و معیار برای ازدواجش دارد؛ و این کتاب به فرهنگ اجتماعی در دوران دهه 60 هم پرداخته مخصوصاً در بحث پشتیبانی زنان و بانوان از جنگ که به آن بیشتر توجه کرده است./998/د102/ق
منبع: سوره مهر