اعتراف بن سلمان به وجود چندین میلیون فقیردر عربستان
به گزارش خبرگزاری رسا، محمد بن سلمان جانشین ولیعهد سعودی و وزیر کشور و فرزند شاه سلمان بن عبدالعزیز دیروز در دیدار تلویزیونی با داوود الشریان مجری برنامه 'الثامن' شبکه تلویزیونی عربستان اعتراف کرد که ده میلیون تن از اهالی این کشور فقیر و نیازمند دریافت یارانه دولتی هستند. این کشور بیش از 27 میلیون نفر جمعیت دارد.
به گزارش رسانه های گروهی سعودی، محمد بن سلمان که برای رسیدن به پست پادشاهی درعربستان تلاش می کند، به نیروی بیکار درعربستان که بخش عمده آنها را جوانان تحصیل کرده تشکیل می دهد، قول داد که بر اساس چشم انداز 2030 مطرح شده از سوی وی میانگین بیکاری در این کشور به 7 درصد کاهش یابد.
درهمین راستا افراد بیکار درعربستان یکشنبه گذشته به مناسبت روز جهانی کارگر در فضای مجازی این کشور در یک اقدام گروهی نسبت به افزایش نرخ بیکاری درعربستان اعتراض کردند. این در حالی است که بخش عمده بخش خصوصی کشور عربستان به دست اتباع خارجی مقیم آن اداره می شود.
وی همچنین به افراد بی مسکن درعربستان قول داد تا براساس چشم انداز مزبور یک میلیون مسکن برای آنان بسازد. این درحالی است که موضوع مسکن درعربستان یکی از بحران های اساسی در این کشور را تشکیل می دهد.
شاه عربستان در 6 مهر 1395 دستور حذف پاداش و اضافه کار از حقوق کارمندان دولت را صادر کرد اما در اثر فشار افکار عمومی و اعتراضات صورت گرفته در سطح جامعه و شبکه های اجتماعی مجبور شد تا پس از گذشت شش ماه دستور خود را پس گرفته و فرمان ازسرگیری پرداخت پاداش و اضافه کار کارمندان را صادر کند اما محمد بن سلمان در این مصاحبه مدعی شد که ازسرگیری پرداخت مزایا به کارکنان حکومت بر اثر فشار جامعه نبوده است.
جانشین ولیعهد سعودی همچنین ادعا کرد که رژیم حاکم برعربستان با نفت کمتر از 50 دلار نیز می تواند بدون در پیش گرفتن ریاضت اقتصادی با فشارها مبارزه کند.
محمد بن سلمان نیز اعتراف کرد کشورش سومین کشور واردکننده سلاح در جهان است و 99 درصد تسلیحات این کشور از خارج وارد می شود.
وزیر دفاع عربستان که خود عامل شروع جنگ علیه مردم بی دفاع یمن است، ادعا کرد که کشورش چاره ای جز تجاوز به یمن نداشته است.
وی در این گفتوگوی تلویزیونی همچنین در یک اظهارنظر خنده دار مدعی شد نیروهای مسلح عربستان هم اکنون بر 80 تا 85 درصد خاک یمن مسلط هستند و کشورش با انجام حمله زمینی می تواند ظرف چند روز جنبش انصارالله و نیروهای مقاومت مردمی را ریشه کن کند اما به دلیل آنکه نمی خواهد آمار تلفات در میان نظامیان سعودی و مردم بی دفاع افزایش یابد، اقدام به چنین کاری نمی کند.
عربستان همراه با چند کشور دیگر از ششم فروردین سال 94 اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به هدف بازگرداندن عبدربه منصور هادی رییس جمهوری مستعفی یمن به قدرت کرد و این تجاوز نظامی تاکنون نتیجه ای جز کشتار بیش از 12 هزار یمنی و زخمی شدن ده ها هزار تن دیگر و همچنین آواره شدن میلیون ها یمنی و ویرانی زیرساخت های این کشور نداشته است./۸۴۷/ب102/ف
منبع: ایرنا