۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۰
کد خبر: ۵۱۱۶۲۱

آمادگی كلیسای یونانی برای همکاری با علمای شیعه ایران

رایزن فرهنگی ایران در آتن با اسقف برجسته یونانی دیدار و درباره همکاری‌های اندیشمندان و رهبران حوزه دینی گفت‌وگو کرد.
دیدار علی محمد حلمی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی با اسقف یونانی

به گزارش خبرگزاری رسا، علی‌محمد حلمی رایزن فرهنگی ایران در آتن با دمساکینوس، متروپل منطقه «دی دی موتیخوس» یونان دیدار و درباره همکاری‌های اندیشمندان و رهبران حوزه دینی گفت‌وگو کرد.

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با اشاره به نقش مهم ادیان الهی در تاریخ جامعه بشری، گفت: مذاهب توحیدی، نقش مهمی در ترویج ارزش‌های والای الهی و انسانی، ایجاد صلح و تکامل اخلاق در جامعه ایفا کرده‌اند و در واقع ادیان توحیدی برای ایجاد عدالت بر اساس زندگی مسالمت‌آمیز همه انسان‌ها آمده‌اند، بنابراین وظیفه اندیشمندان و رهبران دینی در عصر حاضر بسیار مهم و سنگین است و با خیرخواهی و اقدام به موقع و روشنگری می‌توان جلوی خیلی از مشکلات بشر امروز را گرفت.

علی‌محمد حلمی در ادامه با اشاره به اوضاع در جهان به ویژه حمایت برخی قدرت‌ها و دولت‌ها از اقدامات گروه‌های افراطی در منطقه خاورمیانه علیه انسان‌های بیگناه، افزود: گروه‌های افراطی متأسفانه طی چند سال اخیر دست به جنایات وحشتناکی زده‌اند و متأسفانه این اقدامات خود را با نام دین انجام می‌دهند و بدین ترتیب تنفر و دین‌گریزی را در جامعه امروز رواج می‌دهند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت توسعه همکاری‌های اندیشمندان حوزه دین نیز تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران تجربه خوبی در تعامل با پیروان دیگر ادیان و برگزاری گفت‌وگوهای بینادینی دارد و ما آماده توسعه همکاری‌های خود با کلیسای ارتدکس و دانشگاه‌های یونان هستیم.

ماروپل دمسکینوس هم در سخنان خود ضمن قدردانی از حضور رایزنی فرهنگی کشورمان در محل متروپلیس شهر دی دی متیخوس، گفت: ما به عنوان کلیسای ارتدکس یونان آمادگی کامل همکاری با روحانیون و اندیشمندان ایرانی حوزه دین را داریم و از این امر استقبال می‌کنیم.

وی سپس با اشاره به روند اوضاع سیاسی و سوءاستفاده از نام مذهب در برخی كشورها اظهار كرد: در طول تاریخ مسیحیان ارتدکس با مسلمانان زندگی مسالمت‌آمیزی داشته‌اند و این در واقع سنتی زیبا برگرفته از تعلیمات مذاهب توحیدی است.

متروپل منطقه دی دی موتیخوس یونان همچنین گفت: ما با برادران مسلمان خود در این منطقه همکاری‌های خوبی داریم و حتی رابطه ما به حدی دوستانه است که گاهی به بحث اعتقادی نیز می‌پردازیم.

وی با تأكید بر اینكه همبستگی مسیحیان و مسلمانان را ارج می‌نهیم، افزود: از هرگونه توسعه همکاری‌های سازنده در حوزه دینی با اندیشمندان ایرانی و شیعه استقبال می‌كنیم. جامعه مسیحی و مسلمان این منطقه در کنار هم به صورت صلح‌آمیزی زندگی می‌كنند و از سرمایه و نعمت‌های منطقه بهره‌مند می‌شوند./۸۴۷/ب۱۰۲/ف

منبع: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

ارسال نظرات