وضع حوزه علمیه قم در زمان حمله آلخلیفه به منزل شیخ عیسی قاسم
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام شیخ عبدالله الدقاق نماینده رهبر شیعیان بحرین در ایران، در گفت وگو با پایگاه خبری بحرین الیوم تصریح کرد: بنده برای خدمت به دین و مسلمانان به حوزه علمیه آمده و لباس روحانیت را بر تن کردم. ما باید به تکلیف شرعی خود پایبند بمانیم و هر جا که لازم باشد به ادای تکلیف می پردازیم. بنده علاقه فراوانی به مسائل دینی و خیری و انسانی نظیر خدمت به فقرا و ایتام دارم.
وی افزود: من علاقه ای به مشارکت گسترده در فعالیت سیاسی ندارم و به فعالیت کلی در این زمینه بسنده می کنم. هم اکنون بر اساس تکلیف شرعی به دفاع از ملت بحرین و رفع مظلومیت از آنان و تاسیس دولت قانون می پردازم چرا که این مساله را از مهمترین وظایف دینی دانسته و به راه خود تا رسیدن به همه خواسته های عادلانه و مشروع ملت ادامه می دهیم.
این روحانی بحرینی تأکید کرد که محافظت از دین و حفظ خون شهدا و جانفشانی ها و دفاع از حقوق و تلاش برای رسیدن بحرین به عدالت و حاکمیت قانون و احترام به حقوق بشر از اهمیت فراوانی برخوردار است.
وی درباره هجمه آل خلیفه به رهبر شیعیان بحرین اظهار داشت: فشار و تعرض آل خلیفه به آیت الله شیخ عیسی قاسم یک پیامی روشن از سوی نظام مبنی بر بسته شدن همه راه حل های سیاسی به شمار می آید. دولت بحرین به گزینه امنیتی جهت حل بحران تمسک جسته و گمان می کند با این مساله می تواند شیخ عیسی قاسم را مجبور به تعظیم کرده و آتش انقلاب را خاموش سازد.
شیخ عیسی قاسم با حقوق مردم معامله نمی کند
حجت الاسلام دقاق با اشاره به اینکه مشکل بحرین سیاسی است نه امنیتی، ادامه داد: همه مشکلات اقتصادی و حقوقی و دینی و غیره از مشکل سیاسی نشأت می گیرد. دولت بحرین با فشار به شیخ عیسی قاسم درصدد مجبور کردن وی به کوتاه آمدن از خواسته های سیاسی ملت است اما کسانی که شیخ را می شناسند به خوبی می دانند که وی هیچگاه نسبت به حقوق سلب شده ملت معامله نکرده و تا آخرین لحظه به عنوان مدافع ملت مظلوم بحرین باقی خواهد ماند.
وی با تأکید بر اینکه ملت بحرین به جنایت های آل خلیفه عادت کرده و از جنبش خود عقب نشینی نمی کنند، خاطرنشان ساخت: دولت با بحران آفرینی درصدد گسترش آشوب و رسیدن کشور به مرحله ای است که مطمئنا نتایج خوبی به همراه ندارد ولی ملت ما در اوج هوشیاری قرار گرفته و با حفظ آرامش به جنبش ملی و مسالمت آمیز خود ادامه خواهند داد.
مدیر حوزه علمیه بحرینی های قم هدف قرار گرفتن شیخ عیسی قاسم را به معنای بسته شدن دروازه صلح با ملت توصیف کرد و گفت: نظام آل خلیفه از سلب تابعیت و انحلال جمعیت ها و مصادره حقوق و آزادی ها و گسترش بازداشت ها به عنوان برگ برنده ای برای فشار به انقلابیان استفاده می شود که البته باید از سوی انقلابیان ثبت و مستند شوند تا در دادگاه های بین المللی علیه مسؤولان استفاده شود.
وی درباره اوضاع حوزه علمیه قم در روز حمله نیروهای آل خلیفه به تحصن دفاع از شیخ عیسی قاسم بیان داشت: حالت فوق العاده ای بر حوزه علمیه قم حاکم بود به ویژه اینکه از شب قبل با تصمیم آل خلیفه مبنی بر حمله به این تحصن آگاه شده و می دانستیم دولت مصمم است این تحصن را متفرق کند حتی اگر خون مردم ریخته شود.
دیدگاه حضرت آیت الله جوادی آملی درباره سرنوشت دیکتاتورها
نماینده شیخ عیسی قاسم ادامه داد: قرار بود در آن روز به مسافرت بروم اما با آگاهی از تصمیم دولت این سفر را لغو کرده و به دیدار مراجع تقلید شتافتیم. با حضرت آیت الله جوادی آملی دیدار داشتیم که به بیان وضع مردم پس از زوال ظالمان از منظر قرآن پرداخته و مطمئنا سرنوشت دیکتاتورها نظیر صدام و شاه مشابه است.
وی بر ادامه انقلاب بحرین با وجود حمایت امنیتی و لجستیکی از سوی کشورهای بزرگ برای آل خلیفه افزود: بازداشت رهبران دینی و سیاسی و تعداد زیادی از فعالان میدانی و همچنین خروج برخی از کشور و تحت پیگرد قرار گرفتن شهروندان نتوانسته آتش انقلاب را خاموش کرده و آن را تضعیف سازد. سرکوب ها سبب تولید نسل جدیدی از انقلابیان جوان شده و این مساله بر عدم شکست اراده جوانان در برابر اقدامات سرکوب گرانه نظام دلالت دارد.
حجت الاسلام دقاق به بررسی راه های هماهنگی میان گروه های انقلابی پرداخت و گفت: نزدیکی معنوی و همکاری و ایجاد برنامه های مشترک می تواند هماهنگی میان انقلابیان را به همراه داشته باشد. همه گروه های انقلابی بر مظلومت بودن ملت بحرین و لزوم آزادی آنان اتفاق نظر دارند./980/ب960/د