نقش رسانههای اجتماعی برای مسلمانان ساکن کشورهای غربی در ماه رمضان
به گزارش خبرگزاری رسا، اوقات شرعی از مسائل مهمی است که هر فرد مسلمان در طول هر روز با آن سر و کار دارد. در ماه مبارک رمضان، به دلیل واجب بودن روزه و رعایت زمان امساک و افطار، این زمانها اهمیت بیشتری پیدا میکنند.
در حالی که در کشورهای اسلامی به دلیل رعایت شرایط زندگی اکثریت مردم مسلمان، رسانهها به طور معمول اوقات شرعی را اعلام میکنند؛ مسلمانانِ ساکن سایر نقاط جهان برای دانستن اوقات شرعی خود با مشکلاتی مواجه میشوند که این مشکلات در ایام ماه رمضان و رعایت شرایط روزهداری، بیشتر است.
با این حال شبکههای مجازی و رسانههای اجتماعی کمک شایانی به حل این مساله برای مسلمانان ساکن در کشورهای غربی و غیرمسلمان کرده است.
عابدخان که مسلمانی با اصالت پاکستانی و ساکن شهر کالگری کانادا است، در این باره میگوید: مسلمانان در ماه رمضان با سوالات گوناگونی مواجه هستند از جمله این که آغاز و پایان ماه رمضان در چه روزی است، چه ساعتی باید روزه را آغاز و چه ساعتی در روز باید افطار کرد.
وی در این باره میگوید: پیش از پیدایش شبکههای اجتماعی، مسلمانان ساکن غرب مجبور بودند که با امام جماعت منطقه تماس گرفته و از وی در مورد اوقات شرعی و ساعات روزه بپرسند.
عامرخان که برای تسهیل دسترسی به اوقات شرعی گروهی را در فیسبوک ایجاد کرده است، میافزاید: اما امروزه با رسانههای اجتماعی و نرمافزارهای گوناگون موبایلی، دسترسی به اوقات شرعی بسیار آسان شده است./847/ب۹۰۲/ف