۰۵ دی ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۵
کد خبر: ۱۹۳۳۲۰

چند خبر کوتاه از بازار نشر

خبرگزاری رسا ـ شماره جدید فصلنامه «پژوهش‌های قرآنی»، کتاب «نفس و بدن در فلسفه مشاء و حکمت متعالیه» و شصت و پنجمین شماره فصلنامه «نقد و نظر» منتشر شد.
چند خبر کوتاه از بازار نشر

 

به گزارش خبرگزاری رسا، شماره جدید فصلنامه «پژوهش‌های قرآنی»، کتاب «نفس و بدن در فلسفه مشاء و حکمت متعالیه» و شصت و پنجمین شماره فصلنامه «نقد و نظر» منتشر شد.

 

 

انتشار شماره جدید فصلنامه «پژوهش‌های قرآنی»

هفتاد و یکمین شماره فصلنامه تخصصی «پژوهش‌های قرآنی» با مقالاتی همچون «تحلیل گفتمان آیات مربوط به قیامت در دو جزء آخر قرآن» از سیدحسین سیدی و زهرا حامدی‌شیروان، «ثواب و عقاب‌های شگفت‌انگیز» از محمد عالم‌زاده نوری و «فطرت و طینت» از سیدموسی صدر منتشر شد.

«فهم و تفسیر در نگاه علامه طباطبایی (نگاهی مقایسه‌ای با هرمنوتیک)» از محمد بهرامی، «درآمدی بر تفسیر اجتماعی قرآن؛ مطالعه موردی ماهیت قوانین اجتماعی در قرآن» از سیدعلی نقی ایازی، «تأملی پیرامون روایت کشتن یهودیان بنی قریظه در منابع تاریخ و تفسیر» از سیدمحمدعلی ایازی و «تفسیر قرآنی تاریخ» از صائب عبدالحمید، دیگر مقالات این شماره «پژوهش‌های قرآنی» است.

 

کتاب «نفس و بدن در فلسفه مشاء و حکمت متعالیه» منتشر شد

کتاب «نفس و بدن در فلسفه مشاء و حکمت متعالیه» به عنوان دومین شماره از مجموعه کتاب‌های «نفس و بدن» به همت پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و توسط انتشارات این پژوهشگاه منتشر شد. بنا بر این گزارش، مسئله نفس و بدن از جمله مسائل مهم فلسفی است که از دیرباز تاکنون مورد توجه متفکران بوده و در دهه‌های اخیر نیز در پژوهش‌های فلسفی اقبال گسترده‌ای به آن شده است. در این راستا، پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی، کلان طرح «رابطه نفس و بدن» را در دستور کار خود قرار داده و به منظور گشودن قلمروهای تازه در مسئله نفس و بدن و ارتقای کیفی بحث‌ها و دفاع روزآمد از آموزه‌های دینی، همایش بین‌المللی «آموزه‌های دینی و مسئله نفس و بدن» را با حضور فرهیختگانی از داخل و خارج کشور، در اسفندماه 1389 برگزار کرد.

 

شصت و پنجمین شماره فصلنامه «نقد و نظر» منتشر شد

شماره 65 مجله علمی ـ پژوهشی «نقد و نظر» با موضوع کلام امامیه و با مقالاتی همچون «کلام امامیه؛ ریشه‌ها و رویش‌ها» از محمدتقی سبحانی، «مدرسه کلامی کوفه» از اکبر اقوام کرباسی و «مدرسه کلامی قم» از سیدحسن طالقانی منتشر شد. بنا بر این گزارش، «امتداد جریان فکری هشام بن حکم تا شکل‌گیری مدرسه کلامی بغداد» از محمدجعفر رضایی، «ابوعیسی وراق؛ از اعتزال تا گرایش به مدرسه کوفه» از عباس میرزایی، «جابر جُعفی؛ غالی یا متهم به غلو» از مصطفی حقانی فضل و «عبدالله بن ابی یعفور؛ متکلمی ناشناخته از تبار محدثان امامیه» از حسین منصورى‌راد، دیگر مقالات این شماره نقد و نظر را تشکیل می‌دهند./9598/د101/ق

ارسال نظرات