بررسی رانندههای بهشتی در ویژه نامه الف لام میم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا ـ ویژه نامه امان با عنوان الف لام میم (انسان لایق موعود) با موضوع سبک زندگی مهدوی ویژه رانندگان با مدیر مسؤولی محمدصابر جعفری از سوی بنیاد فرهنگی مهدی موعود علیه السلام با همکاری مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم و شهرداری تهران منتشر شده است.
در این ویژه نامه در ابتدا این مطالب را مطالعه میکنیم: «یادداشت سردبیر»، «بسته خبری» و «رصد خانه منبرها».
در بخش خاونده مهدوی موضوعات «قهرمان عالم را معرفی کنید»، «آراستگی ظاهر در خانواده مهدوی چه قدر اهمیت دارد؟» و «زندگی مهدوی در دوران غیبت بر اساس روایتها» بررسی شده است.
«هر راننده می تواند یک مبلغ باشد»، «خانوادهداری به سبک راننده ها»، «امام زمان علیه السلام راننده بشاش میخواهد»، «انواع پشت نویسی خودروها از ماشینهای مدل بالا گرفته تا کامیون و وانت»، «محصولات دینی متنوع نداریم»، «سرهنگ علی جهانی پشتنویسی خودرو حتی در مناسبتها را نوعی تخلف میداند»، «تو را من چشم در راهم!»، «متولیان فرهنگی باید از موسیقی ارزشی حمایت کنند»، «هشدار حجت الاسلام محمد شهبازیان نسبت به تبلیغ وهابیت و مسیحیت در تاکسیها»، «پذیریش دانشجو در رشته تاکسیرانی دانشگاهها»، «رانندگی برای مدیرانی از جنس ملکوت»، «مرور خاطرات رانندههایی که شخصیت بزرگی را جابجا کردند»، «چند ساعتی با مسافران کاروان تهران ـ جمکران»، «مسافران شبانه جمکران از راننده مهدوی چه انتظاراتی دارند؟»، «گفتوگو با رانندههایی که حداقل هفتهای یکبار مسیرش جمکران است»، «باید امانت دار مال و ناموس مردم باشیم»، «هرچه دارم از آقاست!» و «انتظار فرج دعا کردن نیست» را در بخش رانندگان و سبک زندگی انتظار مطالعه میکنیم.
در بخش منبر مهدوی این موضوعات را مطالعه میکنیم: «آیا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در جزیره خضرا زندگی میکند؟»، «دعاهایی که برای زیارت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وجود دارد»، «درباره ارادت شهدا به امام زمان علیه السلام چه قدر میدانید؟» و «پیشنهادات».
در قسمت «هر راننده می تواند یک مبلغ باشد» به بررسی موضوعات «تاثیر رانندگان از برپایی همایشها دینی»، «رانندگان و تحلیلهای اجتماعی و سیاسی»، «تلبیغ رانندگان»، «رانندگان تاکسی باید مروج نماز باشند» و «سربازان دینی تاکسیران» بررسی شده است.
در قسمتی از این متن آمده است: طبق آمارهای روزانه 4/5 میلیون مسافر در تهران با تاکسی جابهجا میشوند و بیش از 80 هزار راننده تاکسی در کشور فعالیت میکنند در صورتی که به قول استاد محسن قرائتی این ظرفیت فراموش شده؛ «تلبیغ چهره به چهره بیشتر از سخنرانیها تاثیر دارد. رانندگان میتوانند چهره به چهره با مردم ارتباط برقرار کنند. همین ویژگی مثبت اهمیت این گروه را نشان میدهد. رانندگان این امکان را دارند تا بیشترین تاثیر را با جملاتی کوتاه در ذهن مسافران داشته باشند.»
شاید شما به نقش رانندگان تاکسی در ترویج نماز توجه نکردید اما این معلم قرآن رانندگان تاکسی را مخاطب قرار می دهد و میگوید: «حکایت و سخنان شما در ذهن مسافران نقش میبندد چرا که با هر مسافری برخورد چهره به چهره دارید. این برخوردها در ذهن میمانند. چه اشکالی دارد و قتی صدای اذان را میشنوید به مسافرانتان بگویید میخواهم نماز بخوانم؛ اما از آنجا که شما عجله دارید، بعد از اینکه شما را پیاده کردم نمازم را می خوانم. یا اینکه همواره میان پولهایتان جانمازی را قرار دهید تا مسافران مهر و جانماز شما را ببینند.
این مساله می تواند پیام مهمی باشد. همانطور که کاشی یک مسجد پیام دارد و همه متوجه میشوند که این به مسجد اختصاص دارد این کار شما هم دارای پیام است. برای اینکه زندگی مردم به سوی زندگی دین برود ناگریزیم از همه پتانسیلها استفاده کنیم؛ مخصوصا ظرفیتهایی مانند تاکسیها، چون تاکسیها رسانههایی قوی هستند که میتوانند دین را تبلیغ کنند.»
گفتنی است ویژه نامه الف لام میم در 62 صفحه با قیمت دو هزار تومان از سوی مرکز بنیاد فرهنگی مهدی موعود علیه السلام با همکاری مرکز تخصصی مهدویت و شهرداری تهران منتشر و راهی بازار نشر شده است./998/ن601/ق