۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۸
کد خبر: ۲۲۱۷۹۳

تفسیر ابان بن تغلب منتشر می‌شود

خبرگزاری رسا ـ عضو هیأت علمی مؤسسه دارالحدیث از انتشار تفسیر ابان بن تغلب در آینده نزدیک خبر داد.
تفسير

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام علی راد، عضو هیأت علمی مؤسسه دارالحدیث ظهر امروز در مراسم رونمایی از سه کتاب قرآنی پژوهشگاه قرآن و حدیث گفت: پژوهشکده تفسیر اهل‌بیت علیهم السلام یکی از چهار پژوهشکده مؤسسه علمی و فرهنگی دارالحدیث است.

 

وی افزود: تبین اصول و آموزه‌های تفسیر اهل‌بیت علیهم السلام و احیای میراث مفسران برجسته شیعه که در زمینه تفسیر ائمه اطهار علیهم السلام فعالیت کرده‌‌اند از جمله اهداف این پژوهشکده است.

 

نویسنده کتاب «انسان در تراز قرآن» با بیان این‌که فعالیت پژوهشکده تفسیر اهل بیت علیهم السلام از نظر موضوع و محتوا بی نظیر است، بیان داشت: مؤسسه‌ای همانند این پژوهشکده به بیان موضوع و یا محتوا نمی‌پردازد.

 

وی تصریح کرد: این پژوهشکده دارای گروه‌های متعددی است، مهم‌ترین گروه آن نیز گروه تفسیر روایی به صورت موضوعی و ترتیبی است.

 

حجت‌الاسلام راد در ادامه سخنان خود از انتشار تفسیر ابان بن تغلب در آینده نزدیک خبر داد و گفت: به زودی این تفسیر از سوی پژوهشکده تفسیر اهل‌بیت علیهم السلام منتشر می‌شود.

 

وی تصریح کرد: همچنین طرح کلان مجموعه دانشنامه تفاسیر امامیه در حال اجرا است که مدخل این دانشنامه در حال بازنویسی است و به زودی آغاز می‌شود.

 

عضو هیأت علمی مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث با اشاره به چاپ مجله تفسیر اهل‌بیت علیهم السلام نیز خاطرنشان کرد: تاکنون دو نسخه آن چاپ شده و نسخه سوم نیز در آینده چاپ می‌شود.

 

حجت‌الاسلام راد در ادامه سخنان خود با اشاره به تألیف کتاب «انسان در تراز قرآن» نیز بیان داشت: این کتاب تبیین کننده نظریه انسان شناسی قرآن است.

 

وی افزود: انسان شناسی در مکاتب مختلف بررسی شده که حس می‌شد در این زمینه خلأی وجود دارد ما نیز با تکیه بر آیات قرآن به بررسی انسان شناسی پرداختیم.

 

نویسنده و پژوهشگر حوزوی خاطرنشان کرد: در طراحی این کتاب مسائل مهم و اساسی انسان شناسی را بررسی کرده‌ایم؛ مسأله شناسی و مسأله یابی کرده‌ایم.

 

وی خاطرنشان کرد: در کتاب «انسان در تراز قرآن» با روش تفسیر موضوعی به بازشناسی نگرش قرآن به انسان در نظام هستی پرداخته و هدف اصلی آن نشان دادن رویکرد قرآنی به آغاز و فرجام حیات انسان است، همچنین هشت مسأله مانند انسان، نیکوترین آفریده،‌ آفرینشی هدفمند، راه و توشه، همراه با راهنمایان، ستایش و بندگی، مرزهای الهی و دشمن در این کتاب بررسی شده است./993/پ202/ق

ارسال نظرات