مخالفان عملیات نظامی مقاومت در جمع شکست خوردگان قرار دارند
![شیخ علی دعموش نایب رییس شورای اجرایی حزب الله](/Original/1396/04/19/IMG11410510.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام شیخ علی دعموش رییس شورای اجرایی حزب الله لبنان با اشاره به شکست تروریست ها در عرسال گفت: جبهه النصره جزئی از خاک لبنان را اشغال کرده بود چرا که عرسال بخشی از خاک لبنان است نه منطقه ای مورد نزاع.
وی افزود: جنگ در عرسال یک تصمیم کاملا لبنانی بود و هیچ ارتباطی با کشورهای منطقه و حوادث رخ داده در منطقه و جهان نداشت. مقاومت و ارتش در این عملیات همکاری گسترده ای داشته و علیه گروه های تروریستی که تهدید واقعی برای لبنان و لبنانی ها به شمار می آیند، جنگیدند.
عضو ارشد حزب الله با تأکید بر اینکه این جنگ به طایفه یا حزب خاصی تعلق نداشت، تصریح کرد: شهدایی که در این نبرد به شهادت رسیدند لبنانی بوده و جان خود را در راه دفاع از حاکمیت و کرامت لبنان تقدیم کردند.
وی ادامه داد که مقاومت در قبال وطن و ملت کاملا صادق و مخلص بوده و در سریعترین زمان و کمترین خسارت ها توانست دستاورد بزرگی را به دستاوردها و پیروزی های خود بیفزاید.
شیخ دعموش حمایت اکثر لبنانی ها از این عملیات را اجماع ملی عنوان کرد و گفت: کسانی که در قبال این عملیات شک و تردید دارند خود را به حاشیه رانده اند. امیدوار بودیم این افراد به اجماع و همبستگی گسترده ملی بپیوندند نه اینکه خود را در جمع ضرردیدگان از شکست تروریست ها قرار دهند.
وی همه لبنانی ها را به استفاده از دستاوردهای مقاومت فراخواند و تأکید کرد: همه شهروندان باید مسؤولیت ملی خود را در برابر خطرهای کنونی علیه کشور از سوی صهیونیست ها و تکفیری ها به خوبی انجام داده و در کنار ارتش و مقاومت بایستند./980/ب902/د