۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۰
کد خبر: ۲۱۶۹۶۹
مرکز حقوق بشر بحرین:

مساجد بحرین به محلی برای تبلیغ داعش تبدیل شده‎اند

رییس مرکز حقوق بشر بحرین با انتقاد از سیاست‌های منامه در قبال داعش، گفت: تفکراتی که در مساجد تحت کنترل رژیم بحرین مطرح می‌شوند، تفاوت چندانی با افکار داعش در عراق و سوریه ندارند.
نبيل رجب

 

به گزارش خبرگزاری رسا، نبیل رجب، رییس مرکز حقوق بشر بحرین در گفت‌وگو با شبکه خبری العالم گفت: مدارک زیادی درباره همکاری گروه‌های تکفیری با رژیم حاکم در بحرین وجود دارد و برخی نهادهای این کشور نیز به محل تبلیغ و ترویج افکار تکفیری تبدیل شده است.

 

وی افزود: متأسفانه ائمه جماعت مساجدِ تحت نظارت دولت بحرین، افراطی هستند و سخنرانی‌های آنها تعصب آمیز و تحریک آمیز است و همگان می‌دانند که ائمه جماعت از سوی وزارت اوقاف انتخاب می‌شوند. لذا دولت باید مسؤولیت رفتارهای پیش نمازها را بر عهده گیرد.

 

رییس مرکز حقوق بشر بحرین خاطرنشان کرد: اوضاع بحرین بسیار بدتر از قبل شده است و رژیم آل خلیفه قوانین مختلفی را برای وابسته کردن بیشتر نهادهای قضایی به خود تدوین کرده است تا بتواند فعالان سیاسی و حقوقی را بیش از پیش سرکوب کند. من معتقدم که پایبند نبودن به این قوانین به علت مغایرت با حقوق بشر، بلامانع است.

 

رجب با اشاره به روند رو افزایش انتقادهای بین‌المللی از رویکردهای منامه گفت: بیش از 47 کشور جهان بارها از رژیم حاکم بحرین به علت پُر بودن زندان‌ها، اخراج بسیاری از شهروندان از کشور، سلب تابعیت مخالفان و جذب اتباع خارجی و اعطای تابعیت بحرینی به آنها انتقاد کرده‌اند.

 

وی با اشاره به تجربه وی در زندان‌های آل خلیفه، اظهار داشت: بهترین مدرک برای اثبات عدم پایبندی رژیم به حقوق بشر، زندانی شدن من به مدت دو سال به علت دفاع از حقوق بشر است. این امر بیانگر نحوه برخورد رژیم با فعالان حقوقی است. فعالانی که صدها نفر از آنها زندانی شده‌اند و تحت شکنجه هستند و حکم حبس 15 سال تا 25 سال برای آنها صادر شده است.

 

این فعال بحرینی افزود : بیانیه مشترک 47 کشور جهان در محکومیت عدم پایبندی رژیم آل خلیفه به منشورهای حقوق بشر ثابت می‌کند که نقض حقوق بشر در این کشور به اوج رسیده و مردم برای رژیم اهمیتی ندارند و تحت شکنجه هستند. دستگاه قضایی نیز به صورت غیرمستقل عمل می‌کند و خاندان سلطنتی همه اختیارات و ثروت های کشور را به دست گرفته و قوانینی را برای محدود کردن حقوق و آزادی‌ها تدوین می کند.

 

رجب با اشاره به منصوب شدن سعید الفیحانی به عنوان عضو بحرینی کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو اشاره کرد و گفت: الفیحانی داعش را جنبشی انقلابی می‌خواند و از احکام قضاییِ علیه مخالفان بحرینی حمایت می‌کند ولی چنین فردی کاری از پیش نخواهد برد زیرا نمی‌تواند قوانین بین‌المللی را زیر پا بگذارد.

 

وی خاطرنشان کرد: الفیحانی از طرف رژیم آل خلیفه نامزد عضویت کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شده بود و متأسفانه کشورهای عربی عوامل خود و نیروهای سرویس‌های اطلاعاتی خود را برای نامزدی سمت‌های بین‌المللی معرفی می‌کنند. این در حالی است که کشورهای غربی افراد باتجربه را برای این سمت‌ها معرفی می‌کنند.

 

رجب اعلام کرد که نشانه‌هایی مبنی بر نزدیک شدن به پایان بحران بحرین دیده نمی‌‌شود، ولی مردم با استقامت و پایداری خود و ادامه دادن به انقلاب می‌توانند به مطالبات و خواسته‌های خود دست یابند و انقلاب را به سرانجام برسانند./983/ب103/د

ارسال نظرات