۰۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۱
کد خبر: ۳۰۵۰۱۰

اخذ اعتراف در سایه شکنجه‌گری وحشیانه آل خلیفه

خبرگزاری رسا ـ تعدادی از قربانیان شکنجه در بحرین، آزار و اذیت در بازداشت‌های دولت بحرین را تایید کردند.
بحرين سرزمين شکنجه

 

به گزارش خبرگزاری رسا، در گزارش دیده‌بان حقوق‌بشر به مناسبت چهارمین سالروز صدور گزارش کمیته حقیقت یاب آمده است که منامه توصیه‌های این کمیته را به صورت فعال اجرا نکرده است.

 

دیده‌بان حقوق‌بشر با انتشار فیلمی کوتاه به اظهارات قربانیان شکنجه نیروهای بحرینی پرداخته است.

 

سید احمد الودائی که برای سازمانی حقوق‌بشری در زمینه مسایل بحرین کار می‌کند، یکی از افرادی است که درباره گزارش دیده‌بان حقوق‌بشر موضع‌گیری کرده است. وی که از سال 2012 این کشور را ترک کرده در جریان صحبت از اوضاع حقوق‌بشر در این کشور با اشاره به پیشانی خود می‌گوید: این نشان زخمی که روی پیشانی من می‌بینید را پلیس به وجود آورده است.

 

وی همچنین اضافه می‌کند که همچنان در سال 2015 سازمان‌های حقوق‌بشری اعلام می‌کنند که وضعیت زندانیان در بحرین بسیار بد است.

 

نیکولاس مک‌گیها» پژوهشگر خاورمیانه در دیده‌بان حقوق بشر در این زمینه می‌گوید که مردم را به زور از خانه‌های خود خارج می‌کنند و هیچ مسئولیتی هم در این مورد نمی‌پذیرند و افراد را به اتاق‌های بازداشت می‌برند.

 

عیسی علی معترض بحرینی است که در سال 2013 دستگیر و شکنجه شده است. وی از جمله افرادی است که می‌گوید پلیس بحرین وی را مورد آزار جنسی قرار داده است.

 

محمد سدیف در سال 2012 دستگیر و شکنجه شده است این وبلاگ‌نویس می‌گوید که 7 روز در دفتر مرکزی سرویس اطلاعات بازداشت بوده و مورد ضرب و شتم قرار گرفته و بیشتر اوقات وی را ناچار می‌کردند که بایستد.

 

این افراد اغلب پس از تحمل شرایط ناگوار ناچار به امضای برگه‌ای شدند که بنابر آن باید اتهام‌های خود را می‌پذیرفتند.

 

مک‌گیهان می‌گوید که به دیده‌بان حقوق‌بشر اجازه داده نشده است تا در این زمینه از بحرین سوالی بپرسد و ماموران و گزارشگران نمی‌توانند برای تحقیق به بحرین بروند. با این حال دولت بحرین تاکید دارد که در این کشور شکنجه انجام نمی‌شود در این صورت باید اجازه دسترسی برای  تحقیق در این زمینه را بدهد.

 

جو ستارک نایب رییس دایره خاورمیانه این سازمان با بیان اینکه نهادهای مربوطه اقدامی در راستای اجرای توصیه‌های گزارش‌های کمیته حقیقت یاب نکرده‌اند، به مجازات نشدن نیروهای امنیتی اشاره کرد. وی هم از اقدام دولت در به تاخیر انداختن سفر گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور شکنجه به بحرین در سال‌های 2012 و 2013 انتقاد کرد.

 

ابزارهای به کار گرفته شده در شکنجه مخالفان بحرینی، قوانین این کشور و تعهداتش به عنوان یک طرف در توافقنامه سازمان ملل در مخالفت با شکنجه را نقض می‌کنند./981/ب102/د

ارسال نظرات