مفتی اعظم عربستان از سوی داعش مهدور الدم اعلام شد
به گزارش خبرگزاری رسا، گروه تروریستی داعش برای نخستین بار، با انتشار مقالهای در نشریه اینترنتی «دابق» به زبان انگلیسی با عنوان «پیشوایان کفر را به قتل برسانید»، شیخ عبدالعزیز آل شیخ، مفتی اعظم عربستان، شیخ الغامسی، شیخ السدیس، العریفی و عائض القرنی از علمای وهابی این کشور را مهدورالدم اعلام کرد.
داعش در این مقاله، علت تکفیر این شیوخ وهابی را تبعیت از اوامر و سیاستهای رژیم مرتد عربستان و تحریف آیات قرآن از سوی آنها برای فریب مسلمانان جهت توجیه اقدامات رژیم سعودی اعلام کرده است.
در ادامه مقاله آمده است: این مفتیان و مبلغان سعودی از تعالیم و آموزههای احمد بن حنبل، رییس فرقه حنبلی(از چهار مذهب فقهی اهل سنت) و محمد بن عبدالوهاب، بنیانگذار فرقه وهابیت برای توجیه کشتار مجاهدان(عناصر داعش) استفاده میکنند.
داعش در این مقاله همچنین، عکسهایی از شیخ عبدالعزیز آل شیخ، مفتی اعظم عربستان؛ عبدالرحمن السدیس، خطیب مسجد الحرام؛ شیخ عائض القرنی، صالح المغامسی و محمد العریفی از مبلغان سعودی منتشر کرده است.
داعش، شیخ عبدالعزیز آلشیخ، مفتی عربستان را به سرپیچی از اصول و مبانی محمد بن عبدالوهاب که به توحید خالص و برائت از مشرکین دعوت میکند، متهم کرده است.
داعش در این مقاله آورده است: آنها(مفتیان و مبلغان وهابی سعودی) یکی از بارزترین نواقض اسلام که «پیروی از مشرکان در کشتار مسلمانان است» را تأیید کردهاند.
داعش همچنین، اعدام «فارس آل شویل الزاهرانی»، «حمد الحمیدی»، و «عبدالعزیز الطویلعی» سه تن از عناصر این گروه را که در آغار ماه جاری میلادی از سوی دولت عربستان انجام شد، تسلیت گفت و اعلام کرد که حکم اعدام اینها از سوی علمای مزدور رژیم سعودی تأیید شد.
داعش در حالی این مبلغان و مفتیان وهابی سعودی را مهدورالدم اعلام کرده که آنها در ابتدای تأسیس داعش، از حامیان اصلی این جریان تکفیری و اقدامات آن بودند و جنگیدن در صفوف داعش را جهاد در راه خدا میدانستند؛ همچنین، افکار و اعتقادات وهابیت بنمایه فکری داعش و سایر گروههای تکفیری را تشکیل میدهد و در واقع داعش امروز مجری افکار وهابیت است.
*محمد بن عبدالوهاب، بنیانگذار فرقه وهابیت که عامل انحراف دینی و افراطگرایی در جهان امروز است، 10 مورد را از نواقض اسلام معرفی کرده است که عبارتند از:
1ـ «شرک در عبادت».
2ـ «قرار دادن کسی به عنوان واسطه میان خود و خداوند و طلب شفاعت کردن از آن».
3ـ «کسی که مشرکان را تکفیر نکند، یا در کفر آنان شک کند، یا مذهب مشرکین را صحیح بداند».
4ـ «کسی که معتقد باشد روش دیگران، کاملتر از روش رسولالله(ص) است».
5ـ «کسی که با یکی از دستورات پیامبر(ص) بغض و عناد داشته باشد».
6ـ «کسی که بخشی از دین خداوند یا ثواب و عقاب آن را استهزا کند».
7ـ «سحر و از جمله «الصرف والعطف»(اعمالی که به وسیله آن، بین زن و مرد جدایی و یا توافق میشود) از اعمال کفرآمیز هستند و انجامدهنده آن و رضایتدهنده به آن کافر هستند».
8- «حمایت و پشتیبانی از مشرکین و همکاری با آنان علیه مسلمانان».
9- «کسی که معتقد باشد پیروی از رسولالله(ص) برای بعضی از افراد واجب نیست و میتوانند از شریعت پیامبر(ص) خارج شوند».
10- «اعراض و رویگردانی از دین خداوند که آن را یاد نگیرد و بدان عمل نکند»./982/ب102/د
منبع: ایکنا