پرسش و پاسخ درباره «اسلامهراسی» در دانشگاه آمریکایی
به گزارش خبرگزاری رسا، جلسه پرسش و پاسخ با موضوع بررسی «اسلامهراسی و ریشههای تاریخی آن» هفته گذشته در دانشگاه گرند والی برگزار شد.
سه تن از اساتید دانشگاه ایالتی «گرند والی» به بررسی اسلامهراسی و ریشههای تاریخی آن همچنین دلایل اسلامهراسی که بیشتر بر اساس تصورات کلیشهای غلط در مورد اسلام است، پرداختند.
استاد کولی فیتزپاتریک، یکی از سخنرانان و مسوول هماهنگی این برنامه که اسلامهراسی را ناشی از تصورات کلیشهای غلط در مورد اسلام میداند، گفت: تنها یک نسخه از اسلام در رسانهها وجود دارد و آن اسلام خشونتگرا است.
وی گفت: نمایش چهره خشن از اسلام در رسانهها به دلیل نبود شناخت از اسلام حقیقی است که باعث ایجاد هراس در مردم شده است.
فیتزپاتریک افزود: اسلامهراسی به حقیقت اسلام مربوط نمیشود بلکه دیدی است که آمریکاییها نسبت به اسلام دارند.
جیم گود و چاد لینگوود، دو تن از اساتید دیگر در این برنامه به ایراد سخنرانی پرداختند و اسلامهراسی را از دو بعد مختلف تاریخی برسی کردند.
به نوشته ایکنا، لینگوود ریشههای اسلامهراسی را از قرن هفت و هشتم میلادی مورد بررسی قرار داد و جیم گود با تمرکز روی دو گروه تروریستی القاعده و داعش، تبلیغ رسانهای اعمال خشونتآمیز این دو گروه و مرتبط کردن آنها به اسلام را عامل اصلی اسلامهراسی در آمریکا توصیف کرد.
لینگوود گفت: متأسفانه عموم مردم بر اثر جهل، اسلام را به افراطگرایی منسوب میکنند.
وی افزود: واژه «فوبیا» در اسلاموفوبیا به معنای اسلامهراسی تعریفی از ترس غیرمنطقی یا بینهایت است که اسلاموفوبیا را نیز یک امر غیرمنطقی میسازد.
در پایان جلسه، سخنرانان بهترین روش مبارزه با اسلامهراسی را برگزاری چنین برنامههایی در جهت آگاهیبخشی به مردم و برقراری ارتباط نزدیک با مسلمانان و شناخت آنها معرفی کردند./982/ب102/د