نقد کتاب سبب پویایی و ماندگاری اثر میشود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام رسول فلاحتی، استاد درس خارج حوزه علمیه قم، در جلسه اختصاصی رونمایی از کتاب «فرهنگنامه علمای مجاهد گیلان» که به همت مؤسسه مطالعات مبارزات اسلامی گیلان در سالن کنفرانس مدرسه علمیه امام کاظم (ع) قم برگزار شد، ضمن تقدیر از نویسندگان و مؤلفان این فرهنگنامه گفت: در این نوشتار فقط به سیره عالمان گذشته و درگذشته بسنده نشود، بلکه در جلدهای بعدی سیره و شرح حال زندگی عالمان زنده نیز آورده شود.
حجت الاسلام فلاحتی پیشنهاد نقد این فرهنگنامه را مطرح کرد و گفت: به هر میزانی که آثار علمی در بوته نقد و بررسی قرار گیرند آن اثر، پویاتر و با وقارتر و دارای ماندگاری بیشتر میشود.
استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: مطالب این کتاب فرهنگنامه شرح مختصری از زندگی علمای مجاهد و مبارز است، از این رو نباید انتظار داشت که در ان به شرح حال مبسوط عالمان پرداخته و به شبهات درباره شخصیتها و جریانهای تاریخی پاسخ داده شده باشد.
حجت الاسلام فلاحتی در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت و اهمیت آموختن نویسندگی به طلاب تأکید کرد و گفت: روحانیان در مسیر نوشتن و تولید آثار علمی تمام سعی و تلاش خویش را انجام دهند.
استاد حوزه علمیه قم در پایان سخنانش بیان کرد: تولید آثار علمی نیز به توسعه مطالعات عمیق نیاز دارد، از این رو هر طلبه در سال باید حداقل ده کتاب غیر درسی را مطالعه کند./۹۹۸/۲۰۳/ش