۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰
کد خبر: ۲۹۸۳۳۲

نحستین جلد از مجموعه «روایت مطهر؛ تأملی در اندیشه‌های شهید مطهری» راهی بازار نشر شد

خبرگزاری رسا ـ نخستین جلد از مجموعه «روایت مطهر» با عنوان «اجتماعیات و تاریخ اسلام» از سوی انتشارات دانشگاه امام صادق علیه السلام وبا همکاری مؤسسه سدید منتشر شد.
مجموعه «روايت مطهر: تأملي در انديشه‌هاي شهيد مطهري»

 

به گزارش خبرگزاری  رسا، نخستین جلد از مجموعه 4 جلدی  مجموعه «روایت مطهر: تأملی در اندیشه‌های شهید مطهری» با عنوان فرعی «اجتماعیات و تاریخ اسلام»  اثر حجت‌الاسلام سوزنچی از سوی  انتشارات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام و با همکاری مؤسسۀ علمی- فرهنگی سدید منتشر شد..

 

جلد اول این اثر به تبیین زوایای پنهان تفکر شهید مطهری به منظور دست‌یابی به یک نظام فکری منسجم می‌پردازد؛ جلد اول این مجموعه کتاب شامل بحث پیرامون گفتارهای شهید مطهری در کتاب‌های «آزادی معنوی، ده گفتار، سیری در سیرۀ نبوی، جاذبه و دافعه علی علیه‌السلام، سیری در سیرۀ ائمه اطهار، و حماسۀ حسینی» است.

 

حجت‌الاسلام سوزنچی در مقدمۀ کتاب، بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار با اعضای کنگرۀ حکمت مطهر را آورده است : «بنده اعتقاد راسخ دارم و بارها هم گفته‌ام که جریان فکری اسلامی انقلاب و نظام اسلامی ما در بخش عمده‌ای متکی به تفکرات شهید مطهری است؛ یعنی آن‌ها پایه‌ها و مایه‌های اسلامی‌ای است که ما در تفکرات اسلامی از آن‌ها بهره بردیم و به نظام اسلامی منتهی شد ... و الآن هم ما واقعاً بدیل و عدیلی برای مجموعۀ کتابهای شهید مطهریرضوان الله علیه نداریم.»

 

وی در ادامه نیز می‌نویسد: «در فصل اول و قبل از شروع بحث از این گفتارها، به ضرورت و چرایی این سیر مطالعاتی اشاره شده و سه مسأله مورد بحث قرار گرفته است: اولاً اهمیت بهره‌گیری از یک سیر مطالعاتی منسجم چیست و آیا چنین برنامه‌ای ضروری است؟ دوم اینکه چه ضرورتی دارد که در سیر مطالعاتمان بر اسلام‌شناسی متمرکز شویم؟ در نهایت آن‌که به چه دلیل برای رسیدن به شناختی منسجم از اسلام، از میان اندیشمندان مختلف، بهتر است آثار استاد مطهری را مبنا قرار دهیم؟»

 

چاپ اول این کتاب در 360 صفحه و به قیمت 15,000 تومان در پاییز 94 منتشر شده و علاقمندان برای تهیه این کتاب می‌توانند به سایت مؤسسۀ علمی ـ فرهنگی سدید مراجعه یا با شماره‌های 02166485850، 02166486120 و 09109805055 تماس بگیرند./998/د102/ق 

 

منبع: مؤسسه علمی- فرهنگی سدید

ارسال نظرات