شکنجه کودکان فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی
به گزارش خبرگزاری رسا، روزنامه عبری زبان هاآرتص در گزارشی اعلام کرد که 60 درصد از کودکان فلسطینی که به دست نظامیان رژیم صهیونیستی بازداشت می شوند، مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار می گیرند و تنها به 10 درصد از آنان اجازه ملاقات و مشاوره به وکلایشان داده می شود.
"عمیره هاس" کارشناس مسائل فلسطین در روزنامه هاآرتص تصریح کرد که ابهامات زیادی در رابطه با اتهامات دادگاه های رژیم صهیونیستی به کودکان اسیر فلسطینی وجود دارد و در کیفرخواست ها علیه این کودکان که بعضا زیر 12 سال سن دارند، هیچ اشاره ای به تاریخ و مکانی که آن ها اقدام به پرتاب سنگ به سمت صهیونیست ها کرده اند، نشده است.
از ابتدای سال جاری نیروهای ارتش و پلیس رژیم صهیونیستی 125 کودک و نوجوان کم سن و سال فلسطینی را در کرانه باختری و قدس اشغالی بازداشت کرده اند که برخی از آن ها به سبب ناتوانی خانواده هایشان در پرداخت جریمه های مالی که گاهی به حدود 1400 شیکل می رسد، مدت زمان بیشتری را در زندان سپری خواهند کرد.
در یکی از جلسات دادگاه نظامی زندان عوفر در رام الله مادر یکی از این کودکان فلسطینی فریاد زد که از کجا پول بیاورم؟ از ما چه می خواهید؟ می خواهید هزینه های دولت صهیونیستی را ما تامین کنیم؟
پدر یکی از این کودکان که یک ماه در زندان های رژیم صهیونیستی بازداشت بوده است، می گوید که او پس از آزادی دیگر همانند گذشته نبود، او قبلا شوخ طبع بود اما دیگر اینچنین نیست و همیشه سکوت کرده و گوشه گیر شده است و حتی در مدرسه هم با مشکل مواجه شده است و نمی تواند جملات طولانی را به درستی بیان کند.
هاآرتص به نقل از نسرین علیان وکیل انجمن حقوقی "شهروند" می گوید که شمار زیادی از کودکان فلسطینی پس از آزادی تغییر می کنند و دیگر آن کودکان سابق نیستند.
عمیره هاس در ادامه به گزارش سال 2013 یونیسف در مورد آزار و شکنجه کودکان فلسطینی و شیوه های مختلف تفتیش و بازجویی از آنان اشاره کرد.
یک موسسه حقوقی دیگر نیز پس از دیدار با 450 کودک فلسطینی که طی سال های 2013 تا 2016 در زندان های رژیم صهیونیستی اسیر بوده اند، اعلام کرد که 96 درصد از آن ها به طور دست و پا بسته و 81 درصد با چشمانی بسته زندانی شده اند و 60 درصد از این کودکان مورد آزار و شکنجه های بدنی قرار گرفته و 49 درصد نیز از دشنام های صهیونیست ها در امان نبوده اند.
روزنامه هاآرتص در پایان این گزارش تاکید می کند که پس از گذشت 4 سال از انتشار گزارش یونیسف در مورد رفتار و تعامل رژیم صهیونیستی با کودکان اسیر فلسطینی، وضعیت همچنان به همان شیوه باقی مانده و تغییری نکرده است./847/ب102/ف
منبع: مرکز اطلاع رسانی فلسطین