۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۵
کد خبر: ۳۱۰۹۹۷

انتشار سیصد و دهمین شماره ماهنامه سلام بچه‌ها

خبرگزاری رسا ـ شماره 310 ماهنامه فرهنگی نوجوانان ایران با عنوان سلام بچه‌ها از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم چاپ و روانه بازار شد.
سلام بچه‌ها

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سیصد و دهمین شماره ماهنامه فرهنگی نوجوانان ایران با عنوان سلام بچه‌ها ویژه دی‌ماه 1394 به مدیرمسؤولی محمد حسنی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منتشر شد.

 

در این شماره می‌خوانیم: «صفحه خدا»، «سرمقاله/ غصه‌هایت برای او، خنده‌هایش برای تو»،‌ «اسم‌ها»، «قصه‌های قرآن»، «شعر»، «داستان»، «ایران را بگردیم»، «راز و رمز نویسندگی»، «با گذشتگان قدمی بزنیم»، «در کوچه پس کوچه‌های نوجوانی»، «کتاب‌های گم‌شده» و «گفت‌وگو».

 

«علمی»، «نثر ادبی»، «زندگی‌نامه»، «آگهی کتاب»، «داستانک»،‌ «به فکر حیات وحش باشیم»، «طنز»، «قالب‌هایی برای نوشتن»، «نوبت دکتر» و «جاده بهشت» از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این ماهنامه است.

 

در بخشی جاده بهشت این ماهنامه ذیلموضوعی با عنوان کجا رفتند مردان خدایی؟ آمده است: «آب که می‌نوشید، می‌گفت: الهی شکر! شربت که نوش جان می‌کرد، می‌گفت: الهی شکر! ترکش که از راه می‌رسید، می‌گفت: الهی شکر! توی وصیت‌نامه‌‌اش نوشت: این لطف خداست که خدای بزرگ را بارها و بارها شکر می‌کنم!

 

خودش تنهایی رفته بود توی عراقی‌ها. یکی را تنها گیر آورده و دمار از روزگارش درآورده بود. بعد هم لباس عراقی‌ را به تن کرد، اسلحه‌اش را برداشت و آمد طرف نیروهای خودی. بچه‌ها خواستند طرفش تیراندازی کنند؛ اما تعجب کردند که چرا آن عراقی کوچک و کم سن و سال است. جلو که آمد، دیدند محمدحسین است که زیر کلاه سنگین فلزی عراقی می‌خندد. همان محمدحسین فهمیده عزیز که یک روز زیر تانک دشمن رفت و آن را نابود ساخت».

 

در بخشی دیگری از این ماهنامه نیز موضوعاتی همچون «داستان ترجمه»، «جدول»، «گفت‌وگو»، «عبدالعظیم حسنی»، «از دفتر خاطرات یک دختر معمولی» و «یک روز، یک شغل» به چشم می‌خورد.

 

در ذیل موضوع دیگری از این ماهنامه با عنوان عبدالعظیم حسنی می‌خوانیم: «مثل خیلی از زمان‌های دیگر، خلفای جور با در خطربودن قدرت و مقام خودشان، اهل‌بیت علیهم‌السلام و نوادگان آنها را آزار می‌دادند. این مسأله در زمان خلفای عباسی به اوج خود رسیده بود. حضرت عبدالعظیم حسنی علیه‌السلام هم، در زمان متوکل یکی از همین ستمگران عباسی زندگی می‌کرد.

 

ایشان هم به دلیل این‌که گاهی خدمت امام هادی علیه‌السلام می‌رسیدند و مسائل خود را عرضه می‌کردند، تحت تعقیب بودند و همین مسأله باعث شد که از شهری به شهر دیگر سفر کنند؛ تا این‌که به شهر ری رسیدند و آنجا را برای سکونت انتخاب کردند. وارد شهر ری که شدند، در منزل یکی از شیعیان آنجا ماندگار شدند. کم کم مردم، به ویژه شیعیان از وجود ایشان باخبر شدند و برای حل مسائل شرعی و مشکلات مذهبی، به وی مراجعه می‌کردند و از چشمه زلال معارف اهل‌بیت علیهم‌السلام سیراب می‌شدند.

 

فضیلت زیارت قبر حضرت عبدالعظیم به حدی است که ابن قولویه در کامل‌الزیارات روایت کرده است که امام هادی علیه‌السلام فرمودند: هر کس قبر حضرت عبدالعظیم را زیارت کند مثل این است که حسین بن علی علیه‌السلام را زیارت کرده است».

 

در بخش پایانی ماهنامه سلام بچه‌ها نیز موضوعاتی همچون «چگونه از رفتن به جایی که دوست ندارید، فرار کنید؟»، «داستانک»، «آرزویی که مترسک داشت» و «فرم اشتراک» مورد بررسی قرار گرفته است.

 

شماره 310 ماهنامه فرهنگی نوجوانان ایران با عنوان سلام بچه‌ها ویژه دی‌‌‌ماه 1394 به مدیر مسؤولی محمد حسنی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در 68 صفحه به قیمت 3500 تومان چاپ و روانه بازار نشر شد./907/پ202/ق

ارسال نظرات